Da Bratunčani žive bolje – Slavenko Ristić (RSS) podržao dr Lazara Prodanovića kandidata SNSD za načelnika Bratunca

Datum:

Share post:

Lider RSS-a i većinski vlasnik TRB Slavenko Ristić podržao dr Lazara Prodanovića kandidata SNSD za načelnika Bratunca:

Da Bratunčani žive bolje i kvalitetnije

Svi članovi, aktivisti i simpatizeri Republičke stranke Srpske (RSS) pružiće punu podršku dr Lazaru Prodanoviću, kandidatu SNSD-a za načelnika Opštine Bratunac – izjavio je lider RSS-a i većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac Slavenko Ristić.

Ristić je naglasio da će i svojim ličnim angažmanom pružiti podršku dr Prodanoviću, čestitom čovjeku, rodoljubu i vrhunskom ljekaru, hirurgu koji je svojim radom i predanošću ljekarskom pozivu spasio ogroman broj ljudskih života u proteklom Odbrambeno – otadžbinskom ratu, ali i u vremenu poslije rata.

  • Pred građanima Bratunca nije težak izbor. Oni biraju između rodoljuba, ljekara i humaniste, koji je samo u Bratuncu imao gotovo 18 000 hirurših pregleda, koji je u ratu i miru operisao više od 6000 ljudi, koji je spasavao živote i u Zvorniku, Milićima, na krajiškom ratištu. Biraju između jednog takvog čovjeka i njegovog protivkandidata, koji je za samo dvije godine uspio da prokocka i izigra povjerenje građana, da se posvađa sa svima i da svojim postupcima doprinese da ga građani Bratunca na referendumu opozovu sa pozicije načelnika – rekao je Ristić.

Ristić je pozvao građane Bratunca da ostanu dosljedni opozivu Srđana Rankića i da se nikada više ne vraćaju na taj period.

  • Doktor Lazar Prodanović je iskusan političar i parlamentarac, čovjek koji je tokom godina izgradio brojna prijateljstva, poznanstva, kontakte i dobre odnose sa vodećim političarima u Republici Srpskoj i u cijelom regionu. Bratuncu i bratunačkoj privredi trebaju dobri odnosi sa Vladom Republike Srpske, predsjednikom Republike Srpske, srpskim članom Predsjedništva BiH i Savjetom ministara BiH. Konačno, Bratuncu treba i bliska saradnja i jačanje veza sa bratskom Srbijom, a dr Prodanović je čovjek koji sve to može da obezbijedi – poručio je Slavenko Ristić.

Ristić je naglasio da očekuje dobru saradnju Tehničkog remonta Bratunac sa dr Lazarom Prodanovićem kao načelnikom Opštine Bratunac.

  • Očekujem da će vrata budućeg načelnika Bratunca doktora Prodanovića biti otvorena i za sva druga značajna bratunačka preduzeća, za sve domaće i strane investitore, za predstavnike boračkih organizacija, kulturnih, sportskih i obrazovnih institucija, kao i za sve građane kojima je potrebna podrška i pomoć. I siguran sam da će doktor Prodanović pomoći Bratuncu i Bratunčanima da žive bolje i kvalitetnije – zaključio je lider RSS-a i većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac Slavenko Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...