Firma d.o.o. „Relux-BN“, nalazi se u Ulici Miloša Obilića broj 6 u Bijeljini. Bavi se proizvodnjom i ugradnjom:

  • aluminijumske i PVC stolarije,
  • aluminijumskih i PVC roletni
  • garažnih (sekcionih i rolo) vrata
  • rolo i fiksnih komarnika
  • aluminijumskih ograda
  • rampi i intefona
  • trakastih zavjesa.

Aluminijumski i PVC prozori i vrata za kvalitetniju zvučnu i toplotnu izolaciju proizvođača Alumil, Salamander i Inautic izrađuju se po mjeri i u boji po izboru kupca.

Veoma kvalitetne aluminijumske i PVC roletne sa sistemom gurtne i kurble ili elektromotora sa i bez daljinskog upravljanja. Na roletne je moguća dogradnja rolo ili fix komarnika u boji okova roletne.

Dvorišne, balkonske i stepenišne ograde se izrađuju od aluminijumskih profila. Karakteriše ih lakpća održavanja bez promjena kod vremenskih uticaja.

Sekciona vrata se izrađuju po mjeri kupca sa sistemom elektromotora sa daljinskim upravljanjem ili mehaničkim otvaranjem.

Rolo vrata se izrađuju po sistemu namotavanja na osovinu, a za izradu se koriste al. profili. Otvaraju se sistemom elektro motora sa i bez daljinske komande sa mogućnošću mehaničkog otvaranja kurblom.

Proizvodi renomiranog proizvođača BFT Italija sa dvogodišnjom garancijom namjenjen automatizaciji ulaznih vrata, garažnih vrata, dvorišnih kapija, parking prostora, rolo vrata, kontrole pristupa, automatskih rampi…

Proizvod namijenjen zaštiti od insekata koji se postavlja na vrata i prozore na varijantama fiksna mrežica, rolo komarnik, komarnik na krilo i plis komarnik.

Trakaste zavjese su proizvodi namijenjeni stambeno-poslovnim prostorijama sa velikim izborom boja.

Kontaktirajte ih na broj telefona: 055/205-050 ili 065/758-388.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име