CVJETINOVIĆ, NPS: “Naša koalicija će podržati Dodika i Cvijanović”

Datum:

Share post:

Nosilac liste NPS-a Bijeljina iz Izborne jedinice šest Diko Cvijetinović izjavio je da će ova partija, kao jedna od najmlađih u Republici Srpskoj, na predstojeće izbore izaći u koaliciji sa Pokretom Uspješna Srpska i sa Prvom SDS.

“Na predstojećim izborima, mi kao koalicija, podržavamo zajedničke kandidate za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović”, rekao je Cvijetinović novinarima na obilježavanju početka izborne kampanje okupljanjem članstva na trgu u centru Bijeljine.

On je dodao da je NPS u prethodnih godinu dana, od osnivanja, razvio svoje odbore širom Republike Srpske tako da mogu da se pohvale da imaju više od 40 opštinskih i gradskih odbora.

“Veliki doprinos razvoju NPS-a dao je i bijeljinski odbor, te spremno dočekujemo izbore. Ubijeđen sam da ćemo 2. oktobra ostvariti zacrtani cilj, prije svega u Izbornoj jedinici šest. Osvojićemo jedan direktni mandat za Narodnu skupštinu Srpske i time dati veliki doprinos ukupnom rezUltatu NPS-a”, rekao je Cvijetinović.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da je cilj NPS-a da ima svoj klub poslanka, odnosno četiri poslanika u Narodnoj skupštini Srpske.

Cvijetinović je naglasio da je cilj NPS-a i da nastavi da vodi odgovornu politiku, prije svega u interesu naroda Republike Srpske.

“Sam naziv naše partije dokaz je da smo nastali iz naroda i da svoju politiku zasnivamo na poboljšanju uslova života građana u Republici Srpskoj”, rekao je Cvijetinović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...