Cvijanovićka službena auta pere u autopraonici u Laktašima!

Datum:

Share post:

Službena vozila predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović i potpredsjednika Josipa Jerkovića i Ramiza Salkića u idućih godinu dana praće autopraonica u Aleksandrovcu kod Laktaša iako nijedno od njih nema prebivalište u toj opštini.
 

Ovo potvrđuju i odluke koje je nedavno donijela sekretar predsjednika Republike Đuka Huremović, a kojima su jednogodišnji ugovori o pranju vozila dodijeljeni autopraonicama „Kel“ iz Laktaša i „Genco“ iz Banjaluke.

Praonica iz Laktaša će pranje vozila Službe predsjednika ove godine naplatiti 6.230 KM bez PDV-a, odnosno 7.289 KM s PDV-om.

Za pranje automobila najvećih zvaničnika autopraonici u Banjaluci će biti plaćeno 15.978 KM bez PDV-a. S porezom će čišćenje automobila koštati 18.694 KM.

TESTNA REKLAMA

Pomenute dvije praonice posao pranja automobila predsjednice i potpredsjednika Srpske dobile su na period od 1. aprila ove godine do 1. aprila 2020. godine.

Ove autopraonice su i prošle godine dobile posao pranja vozila koje koristi institucija Predsjednika Republike. Tada je predsjednik Srpske bio Milorad Dodik koji živi u Laktašima, nedaleko od Aleksandrovca gdje je laktaška praonica.

Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...