CVIJANOVIĆ U BIJELJINI: NISAM KUKAVICA KAO ŠAROVIĆ (foto, video)

Datum:

Share post:

Građani Bijeljine i Semberije znaju da će za Republiku Srpsku biti dobro ako imaju stabilnu i odgovornu vlast koje je odgovorna svom narodu, a ne nekim ambasadorima, strancima ili drugim adresama, poručila je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović na velikom mitingu Koalicije stranaka u Semberiji koje podržavaju njenu i kandidaturu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske.

„Naša adresa je Bijeljina i svaka druga opština u Republici Srpskoj, jer je naša adresa Republika Srpska. Širom Srpske obišli smo gradove i sela, razgovarali sa našim ljudima i prepoznali pobjednički duh koji je ujedno i odgovornost za sve koji će na ovim izborima doći na važne pozicije, za partije koje će obavljati važne poslove u ime naše Republike Srpske “ poručila je Cvijanović.

Istakla je i da je uvjerena u pobjedu i zbog tog što nije kukavica kao Mirko Šarović, nego „ide na svaki megdan i ne plaši se – ni da misli ni da kaže, ni da odbrani Srpsku“.

„I naravno, Milorad Dodik će biti pobjednik, jer je on čovjek koji upravlja procesima: političkim i ekonomskim i razumije politička kretanja. Zato što Milorad Dodik zna, može i hoće odbraniti Srpsku i nije politička neznalica kao Jelena Trivić“ rekla je Cvijanović.

„Za političare nije potrebna arogancija kakvu imaju opozicioni protivkandidati, nego poštovanje prema narodu za koji se radi,“ rekla je Cvijanović i zahvalila se građanima „ za svo međusobno poštovanje u proteklim godinama“

„Hvala za poštovanje koje smo imali, jer smo bili na istom zadatku i zajedno radili za Republiku Srpsku. Zato što smo znali da smo svi mi zajedno Republika Srpska koja hoće mir i stabilnost, koja hoće da se gradi i da čuva svoje institucije“ naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je rekla i da ne poštuje političke protivnike, jer su toliko puta okrenuli leđa interesima Srpske.

,,Znate zašto ih ne poštujem? Zato što u tim pamfletima koje dijele ljudima ni na jednom mjestu ne piše da će štiti i čuvati Republiku Srpsku i njene nadležnosti. A bez nadležnosti nema institucija koje mogu provoditi bilo šta. Institucije bez nadležnosti su prazne i ne mogu zaštiti prava građana i naroda“ upozorila je Cvijanović.

Izrazila je i zahvalnost koalicionim partnerima koji su, kako je rekla, dodali snagu jedinstva zahvaljujući kojoj su sve ove partije pobjeđivale proteklih godina.

„Mi smo ozbiljni ljudi i kada zakoračimo na prvu stepenici razmislimo šta će nas sačekati na petoj. Gledamo i lijevo i desno i pratimo šta se dešava u svijetu i šta se dešava u BiH, u našem okruženju Zato sam rekla da ne zabijamo glavu u pijesak. Kreiramo mjere i politike u skladu sa onim što vidimo i razumijemo i nismo krivi što oni drugi to ne razumiju“ rekla je Cvijanović.

Narodu u Srpskoj je potreban mir i stabilnost, ali ne virtuelni i imaginarni svijet koji nudi opozicija. Narodu treba stvarni mir, stvarna funkcionalnost institucija sposobnih da zaštite srpski narod i stvarna Republika Srpska kojoj će svi biti posvećeni.

Opozicija će, kako je rekla, izgubiti ove izbore, jer Srpskoj ne trebaju oni bježe iz Narodne skupštine kada se raspravlja o važnim pitanjima, bježe od onog posla za koji su izabrani i političke odgovornosti, a nakon toga dođu na televiziju u Bijeljinu i učestvuju u programu sa Bakirom Izetbegovićem koji ih zbog toga hvali.

„Zato ćemo mi ovdje okupljeni, opet zajedno sa narodom pobijediti za našu Republiku Srpsku“ rekla je Cvijanović uvjerena u pobjedu Koalicije oko SNSD, praćena dugim aplauzom okupljenih građana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...