Ćuzulan srpsku vlast u Beogradu nazvao režimom, a Vučića lažovom

Datum:

Share post:

Potpredsjednik SDS-a Dragan Ćuzulan iznio je uvrede na račun vlasti u Srbiji i njenog predsjednika Aleksandra Vučića, nazivajući srpsku vlast u Beogradu režimom, a Vučića lažovom i manipulatorom.
 

Ćuzulan je istakao da već odavno ne voli predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a da se narod u Republici Srpskoj treba ugledati na proteste koji se svake subote održavaju u Beogradu protiv "režima, medijskih manipulacija i laži". 

On je naveo da se ne može voljeti Republika Srpska ukoliko se ne voli srpski narod. 

"Zato Milorad Dodik ne voli Republiku Srpsku", kazao je Ćuzulan na video snimku koji se objavljen na društvenim mrežama na kojem se obraća na predizbornom skupu koalicije "Trebinje može bolje" u trebinjskom naselju Gorica povodom prijevremenih izbora u ovom gradu koji će biti održani 17. februara. 

Ćuzalan je rekao da je u Srpskoj narod podijeljen i da je ovo, prema njegovim riječima, krajnji momenat, ne samo kada je riječ o trebinjskim prijevremenim izborima, da Srbi dobro stave prst na čelo i pogledaju u kom se pravcu sve dešava. 

TESTNA REKLAMA

"Siguran sam da, ako ova vlast nastavi da radi, da će ona da dovrši onu stvar koju je Ante Pavelić pokušao da uradi, a nije uspio", kazao je Ćuzulan. 

On je naglasio da je sadašnji episkop zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije pravi vladika, dok se to ne može reći za njegovog prethodnika vladiku Grigorija. 

"Zato mu svaka čast. Bio sam veliki prijatelj sa Grigorijem, a daleko sam više uvažavao Atanasija, kome mnoge stvari lažu i prenose mu pogrešno. Ali, da naša crkva služi bilo kojoj politici – to je bruka", poručio je Ćuzulan. 

Prema njegovom riječima, u školama treba ukinuti vjeronaku, jer ona, kako je rekao, nije partijska ideologija, kako se sada doživljava. 

"Ne povlačim što sam rekao i stojim iza svega što sam rekao", poručio je Ćuzulan.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...