“Crveni krst“ Bijeljina: 3.000 ZAŠTITNIH MASKI biće podijeljeno penzionerima u narednim danima

Datum:

Share post:

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, izdvojila je iz budžeta RS 100.000 KM za nabavku 95.000 zaštitnih maski koji će preko Crvenog krsta lokalnih zajednica RS biti podijeljene penzionerima.

Prva količina zaštitnih maski, stigla je prekjuče u prostorije Gradske organizacije „Crvenog krsta“ Bijeljina. Aktivnost vezanu za podjelu maski penzionerima, bijeljinska Gradska organizacija „Crvenog krsta“ započela je juče, uručenjem prvih 1.000 zaštitnih maski Udruženju penzionera.

 
„Od donacije predsjednice RS, dogovoreno je da 3.000 maski bude dostavljeno u Bijeljinu. Prekjuče je stigla prva pošiljka od 1.000 zaštitnih maski i mi smo ih preko volontera GO „Crvenog krsta“ uručili Udruženju penzionera Grada Bijeljine. Dogovorili smo se da Udruženje po svojim Mjesnim odborima podijeli penzionerima maske po svom ključu“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini sekretar GO „Crvenog krsta“ Bijeljina Perica Gligić.

Gligić je istakao da očekuju da u narednim danima dobiju i preostalih 2.000 maski i najavio je da će one biti dostavljene Udruženju penzionera na isti način.

TESTNA REKLAMA

„Iz Udruženja penzionera su mi rekli da nema potrebe da u ovoj akciji učestvuju volonteri GO „Crvenog krsta“, jer u Udruženju ima dovoljan broj penzionera ispod 65 godina, tako da će oni to dijeliti na svoj način. U suštini, volonteri penzioneri će dijeliti maske penzionerima“, naglasio je Gligić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...