Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine i kandidati ove stranke za odbornike u Skupštini grada večeras su posjetili sembersko selo Donje Crnjelovo.
Veliki broj mještana došao je da podrži dr Mikajla Lazića koji je u obraćanju okupljenima poručio da se neće odreći ljekarske profesije.
„Dječiji život će mi uvijek biti najbitniji. I upravo zbog toga, zbog naše djece, želim da našu Bijeljinu i Semberiju učinim boljim mjestom i za svoju i za svu djecu Semberije“, rekao je dr Lazić.
„Moram da se osvrnem na neke zlurade komentare i da još jednom naglasim – ukoliko tokom mandata zatrebaju moje ruke kao ljekara i hirurga ne pada mi na pamet da primam platu za to. Dužnost ljekara obavljaću bez ikakve naknade“, dodao je dr Lazić uz veliki aplauz publike.
Prisutnima se obratio i Bojan Savić, nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Bijeljina.
„Bijeljina mora da se otvori za saradnju sa svima, a posebno sa Srbijom, koja nam je i sada, kao bezbroj puta, pružila bratsku ruku saradnje. Zajedno sa Srbijom gradimo auto-put, kao jedan od najvećih projekata koji će dodatno povezati Semberiju sa Beogradom i drugim gradovima naše matice. I ono što je jako važno je da naš dr Lazić ima jasnu i nedvosmislenu podršku sa druge strane Drine. To je najbolje pokazala posjeta dr Zlatibora Lončara, jednog od najbližih saradnika predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i jučerašnja posjeta i podrška naše drage dr Danice Grujičić,  bivše ministarke zdravlja u Vladi Srbije”, rekao je Savić.
Mićo Živić, ugledni crnjelovski domaćin i kandidat SNSD-a za odbornika pod rednim brojem 20, istakao je da narod odlično prepoznaje one koji rade u njegovom interesu.
“Meni je kampanja svaki dan. Borim se za otvaranje novih radnih mjesta, uređenje infrastrukture, školovanje mladih. To je najvidljivije u mojoj mjesnoj zajednici. Ponosan sam na sve što sam uradio u Donjem Crnjelovu, između ostalog na unapređenju privrede,  poljoprivrede, sporta i kulture. To isto želim da prenesem na cijelu lokalnu zajednicu i ako budem odbornik imaću jasne ciljeve. Mi smo izrazito agrarni kraj, proizvodnja zdrave hrane jedan je od starteških pravaca našeg razvoja”, poručuje Živić.

Pored članova, simpatizera i velikog broja mještana Crnjelova, podršku dr Laziću i kandidatima SNSD-a pružio je i dr Lazar Angelkov, svjetski stručnjak iz oblasti kardiologije, dr Sanja Milovanović, klinički farmakolog i dr Daliborka Ješurić, oftalmolog u bijeljinskoj bolnici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име