CRNADAK, PDP: Željka Cvijanović neće odlučivati kako će se brojati glasovi

Datum:

Share post:

Željka Cvijanović neće odlučivati o tome kako će se brojati glasovi, nego će se ta aktivnost provesti onako kako to zakon predviđa. Ne pita se više SNSD ni hoće li biti protestne šetnje, ni hoće li biti brojanja, ni kako će se brojati.

Rekao je ovo Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a.

– Do sada Željka Cvijanović nije bila za to da se sve radi javno, čak je direktno štitila one koji su opljačkali Republiku Srpsku tokom korone. Zašto Željka Cvijanović nije tražila video nadzor i prenos uživo kad su se otvarale ponude i potpisivali ugovori za vrijeme korone, kada su njeni i bliski saradnici Milorada Dodika postali milioneri preko noći? – pita Crnadak i ističe:

– Zašto su Cvijanovićeva i SNSD bili protiv toga da se uvede video nadzor na svako biračko mjesto, a sad im se odjednom ta video tehnologija dopada?

TESTNA REKLAMA

Crnadak kaže da je žalosno gledati panične reakcije SNSD na odluku o ponovnom brojanju glasova za predsjednika Republike Srpske i da, kako kaže, ne znaju gdje udaraju: hoće li tužiti CIK ili će tražiti video nadzor ili će nesto treće.

– Čega se boje u SNSD? Zar nije najpoštenije da se prebroji svaki glasački listić i da se utvrdi konačna i nepobitna istina? Ili se možda plaše da će se potvrditi organizovana krađa glasova koju su proveli i da će doći do ogromnih razlika između zapisnika i sadržaja u vrećama – kaže Crnadak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ĐURĐEVIĆ, SNSD: Odbornici usvojili rebalans budžeta za 2022., uz manje promjene putem amandmana, u odnosu na ukupan predloženi budžet (foto,video)

Povodom današnje 17. sjednice Skupštine Grada bijeljina na svom FB nalogu oglasio se i odbornik SNSD Bijeljina, ujedno...

Gradonačelnik Bijeljine sutra o upisnoj politici u srednje škole

Sutra, (četvrtak, 8. decembar 2022. godine), biće održan sastanak predstavnika aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, Privredne komore, Udruženja...

ČOVIĆ, HDZ: Dogovor sa SNSD za sedam dana, ništa sporno oko Savjeta ministara

Predsjednik HDZ-a Dragan Čović izjavio je danas da će HDZ, stranke "osmorke" i SNSD za sedam dana razgovarati...

ODLUČUJE KUGLICA IZ “KINDER JAJETA“: Drugi delegat opoziciji – NISU TOTALNI GUBITNICI

Centralna izborna komisija BiH ponovo je u centru pažnje, ovaj put zbog odluke da prizna sporni glas u...