OSTAJE LI VLADA SRPSKE I BEZ TREĆEG MINISTRA: Dogan i Kabić NE MOGU biti ministri zbog ’’saobraćajke“, a Petar Đokić MOŽE – ’’…ako je KRAO’’ impulse od Telekoma!?

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Igora Crnadka šefa Kluba poslanika PDP  prenosimo u cijelosti:

– Tačno je da je Socijalistička partija napravila faul jer je sakrila sve informacije vezano za novoizabranog ministra porodice, omladine i sporta, ali danas čujemo da je i SNSD ovakvu vrstu informacija sakrio od javnosti, vezano za jednog njihovog ministra, kaže Crnadak.

-Međutim, katastrofalna je poruka da neko ne može biti ministar u Vladi ako je napravio krivično djelo vozeći automobil, a neko drugi može biti ministar ako je krao od tadašnjeg „Telekoma“ i za to pravosnažno presuđen, što je slučaj sa predsjednikom Socijalističke partije – rekao je šef Kluba poslanika PDP-a Igor Crnadak.

Crnadak tvrdi da je slučaj ministra porodice, omladine i sporta još jedna lažna predstava SNSD-a, a jedino što bi moglo pokazati njihovu iskrenost jeste da SP ne bude dio Vlade. 

Govoreći o današnjoj sjednici Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske, rekao je da nema potrebe da Vlada gomila zakone, ostavljajući poslanicima samo 3 dana za analizu i pripremu.

– Takođe, ni na ovoj sjednici Kolegijuma, iako je predstavnik Vlade bio prisutan, nije bilo objašnjenja zašto toliko kasne sa zakonima o formiranju Vojske, Uprave za indirektno oporezivanje  Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Republike Srpske, što je obaveza još od 10. decembra prošle godine, a imali su vremena da pripreme 27 drugih zakona – naveo je Crnadak, ističući da je takav ignorantski odnos nedopustiv i da će PDP insistirati da Vlada ispuni obaveze koje proističu iz zaključaka NSRS.

Crnadak je pozvao Vladu Republike Srpske i druge relevantne institucije da narodu u Republici Srpskoj na normalan način objasne kako će se obračunavati cijena električne energije u novoj godini:

– Opet nas blamiraju i u regionu, gdje se prenosi ona smiješna izjava prvog čovjeka Regulatorne agencije za energetiku i ništa ne znači neka objava predsjednika SNSD-a po tom pitanju. Bitno je da ljudi barem dobiju tačnu i preciznu informaciju, jednostavno objašnjenu, kako će im se obračunavati struja u novoj godini – rekao je Crnadak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...