LD AUTO BIJELJINA: Corolla Sedan već od 39.900 KM – Desetogodišnja garancija na voziloCorolla Sedan već od 39.900 KM – Desetogodišnja garancija na vozilo i pneumatike (foto)

Datum:

Share post:

Najprodavaniji model vozila na svijetu Toyota Corolla, u osvježenom izdanju, dostupna je kupcima već od 39.900 KM. Sedan, najpopularnija verzija Corolle na našim prostorima, trovolumenskom karoserijom nudi vrhunski spoj praktičnosti, prostranosti i elegancije.

Corolla Sedan, sa provjerenim atmosferskim benzinskim motorom zapremine 1,5 litara, snage 92 kW, odnosno 125 KS, objedinjuje praktičnost i sigurnosne tehnologije.

Kao i za sve modele Toyote, kupac dobija čak 10 godina garancije, bez skrivenih ili doplatnih opcija, te 10 godina garancije na pneumatike. Bezbrižnu vožnju zaokružuje Toyota Eurocare u periodu od pet godina u 40 evropskih država, ukoliko se pojavi bilo neki problem na cesti – bit će riješen.

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan

Od novina u Corolli Sedan, bez obzira na nivo opreme, ističu se Toyota Smart Connect multimedijski ekran, navigacija Cloud, kamera za vožnju unatrag, led dnevna i stražnja svjetla, te Toyota Safety Sense. Novi i ugodniji materijali upotrijebljeni su na sjedištima i kokpitu.

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan

Ovaj napredni paket sigurnosti podrazumijeva prilagodljivi tempomat, praćenje saobraćajnih linija, prepoznavanje saobraćajnih znakova, automatska duga svjetla i sistem kočenja u slučaju opasnosti od sudara koji uočava i bicikliste danju.

Za sve dodatne informacije, odabir motora, boje, opreme i dodatne opreme, osim na stranici www.toyota.ba, možete se obratiti direktno ovlaštenim prodavačima Toyota modela u BiH, Bunjo Sarajevo, Sladaboni Banja Luka, Auto Nuić Mostar, Expo Auto Tuzla i LD Auto Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ljubavna priča Ajše i Miloša iz Bijeljine

Miloš i ja smo se vjenčali prije 3 godine. Naš zajednički život je ispunjen raznim izazovima ali uz...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava – Porodica Gajić iz Gornjeg Crnjelova već 25 godina razvija svoju farmu muznih...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava Farmer Ljubomir Gajić širi svoje gazdinstvo zahvaljujući...

„Mačak u čizmama i zli čarobnjak“ – besplatna predstava za najmlađe 27. septembra u Centru za kulturu „Semberija“

Povodom dječije sedmice Centar za kulturu u saradnji sa udruženjem "Ceca i deca" poklanjaju besplatnu predstavu za sve...

Na današnji dan – 25. septembar

Danas je ponedjeljak, 25. septembar, 268. dan 2023. Do kraja godine ima 97 dana. 1493. - Španski moreplovac italijanskog...