ĆORIĆ: Sve je prolazno, “Radnik“ je vječan, a mi ćemo biti jedna kockica u njegovom dugogodišnjem nizu! (foto)

Datum:

Share post:

Na vanrednoj Skupštini fudbalskog kluba “Radnik”, Nedeljko Ćorić izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora kluba. Kako je rekao Ćorić, već prvi radni dan nakon imenovanja, slijedi odgovoran, ozbiljan i posvećen rad, kakav je i neophodan u ovom trenutku.

„Fudbalski klub „Radnik“ se nalazi u izuzetno teškoj situaciji i sigurno da niko od nas nema nema čarobni štapić da to može preko noći promijeniti. Od sportske javnosti očekujem širu podršku i da se svi zajedno okupimo oko našeg velikana, simbola našeg grada i pokušamo da iznađemo najbolja rješenja i spasimo dalje urušavanje kluba. Siguran sam da će uprava na čijem sam čelu i koja je dobila jednoglasnu podršku Skupštine kluba, imati najbolja rješenja i dati najbolje odgovore na trenutnu situaciju u kojoj se klub nalazi. Pored mene u upravi su i Milenko Stevanović, vlasnik firme „Steko centar“, Svetozar Ostojić vlasnik firme „Mega drvo“, predsatvnici Rudnika i Termolektrane Ugljevik, advokat Dražen Nikolić, Goran Janjić i Mladen Žižović. Jedan od najvećih izazova biće da izvršimo finansijsku konsolidaciju kluba. Ići ćemo u dva pravca, jedan je finansijska konsolidacija, a drugi bavljenje sportskim dijelom, jer danas je „Radnik“ sa jako malim brojem igrača. Već sutra ujutro, 29. jula, obavićemo razgovore sa trenerom kako bismo vidjeli koji je to igrački kadar na koji možemo da računamo u ovom trenutku i šta su resursi koje bismo mogli dobiti u narednih desetak dana. Malo je vremena pred nama, ali sam siguran da ćemo marljivim i predanim radom, uspeti da formiramo ekipu i krenemo sa takmičenjem kako bismo došli do polusezone, a na na polusezoni ćemo podvući crtu i vidjeti šta su realna očekivanja imogućnosti“, rekao je Ćorić i naglasio da se sve može steći upornim radom i trudom.

Ćorić je istakao da očekuje da će svi zajedno uspjeti i da će imati i respektabilnu omladinsku selekciju, jer sramota je da to „Radnik“ nema.

TESTNA REKLAMA

„Daću sve od sebe da se to uspostavi, a siguran sam da će promjene uslijediti veoma brzo. Takođe, sa direktorm Poreske uprave već sutra, 29. jula, imam sastanak i siguran sam da ćemo iznaći rješenja za dospjele poreske obaveze kluba“, najavio je Ćorić i istakao da „ne želi da upire prstom u bilo koga, jer smatra da su svi potrebni klubu“.

Novoizabrani predsjednik rekao je da se neće baviti šta je neko radio u prethodnom periodu i da li postoji odgovornost unutar kluba po bilo kom osnovu, te da za sve koji smatraju da treba da se bave time – vrata kluba su širom otvorena.

„Ja nisam ni inspektor, ni tužilac, ni sudija. Podvući ću crtu sa danom dolaska na čelo Upravnog odbora, bavićemo se onim što će biti, a siguran sam da ima dovoljno prostora da sve izazove riješimo na najbolji način za FK „Radnik“, rekao je Ćorić, te dodao da je zahvalan svim ljudima koji su prihvatili da u ovako izazovnom vremenu budu dio tima i da daju maksimalan doprinos za „Radnik“.

Ćorić ističe da je prihvatanje ovog zadatka proisteklo iz toga što nije mogao, kao čovjek koji je odrastao u ovom gradu, sticao radno i životno isksustvo, da dozvoli i da gleda urušavanje kluba.

„Sve je prolazno, a „Radnik“ je vječan, a mi ćemo biti samo jedna kockica u njegovom dugogodišnjem nizu“, zaključio je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: desavanjaubijeljini.com / semberija.info
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...