ĆORIĆ: SRBI SLOBODU SKUPO PLATILI U RATU, ALI JE DANAS UŽIVAJU U STABILNOJ REPUBLICI SRPSKOJ (foto)

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić rekao je večeras u Ugljeviku da su Srbi svoju slobodu skupo platili u ratu, ali je danas uživaju, njeguju u obliku Republike Srpske, koja je svakim danom sve jača, stabilnija i nezavisnija.

„Srpska danas može u punom kapacitetu da odgovori na sve zahtjeve naših građana. Zato danas ne krpimo rupe već radimo velike projekte, puteve i auto-puteve u Republici Srpskoj. Danas imamo svoje prijatelje i možemo u miru i blagostanju možemo da razvijamo našu Republiku“, rekao je Ćorić.

On je podsjetio da Republika Srpska nije bila kada je SNSD preuzeo vlast.

„Živjeli smo sa onima koji se nude kao bolja budućnost Republike. To su oni što su im strani faktori preprali biografije i sada ih podvaljuju narodu kao `bolju budućnost` Srpske. U njihovo vrijeme nismo mogli da parkiramo auto u svom dvorištu zato što bi nestao u roku od sat vremena“, naveo je Ćorić.

Ćorić je ukazao da je u to vrijeme vladala opšta nestabilnost, a sada bi ponovo da se vrate na vlast i rade sve što su i tada, što se, kako je naglasio, ne smije dozvoliti.

„Naša Republika danas svakim danom ide korak naprijed jer ima viziju i ljude koji znaju da njome upravljaju. Siguran sam da na Balkanu ne postoji bolji politički tandem od Željke Cvijanović i Milorada Dodika. To nije samo izbor SNSD-av već izbor Republike Srpske“, poručio je Ćorić.

On je istakao da će Republika Srpska sa njima nastaviti put prosperiteta u miru, nakon što im građani 2. oktobra pruže podršku na predstojećim izborima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U 2024. oživljava “stari, dobri“ festival “Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“ (foto)

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...

Bijeljinske rukometašice grabe ka tituli (foto)

Dva dana, dvije utakmice i dvije pobjede! Ostvarile su ovo rukometašice ŽRK "Radnik" iz Bijeljine koje su proteklog...

MZ “POPOVI“: Bez i malo stida gradonačelnik se oglasio u vezi Doma kulture u Popovima! (foto)

Na tekst gradonačelnika Bijeljine oko neodržavanja prostorija u Domu kulture Popovi oglasila se i  MZ Popovi preko FB...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Užasan simak iz Popova – neodgovornost i neodržavanje Doma kulture (foto,video)

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo...