ĆORIĆ, SNSD -SUVO POLJE: Milorad Dodik i Željka Cvijanović – što manje BiH, a što više Republike Srpske (foto)

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić poručio je na tribini u Suvom Polju da ta stranka sa obrazom traži povjerenje birača, budući da slijede teška vremena u kojima samo iskusni političari, iza kojih su brojni uspješni projekti, mogu očuvati i ojačati Republiku Srpsku.

„Nema te zime koja bi ugrozila našu stabilnost! Zato birajte ljude koji garantuju mir, stabilnost i prosperitet u Republici Srpskoj, koji to godinama vješto obezbjeđuju – Milorada Dodika za predsjednika Republike, a Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH“, poručio je Ćorić u semberskom selu Suvo POlje i istakao da Srbi svoj put imaju – što manje BiH, a što više Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

„Danas je Republika Srpska sigurna, zahvaljujući njenoj vlasti, predvođenoj SNSD-om!“, rekao je Ćorić i pozvao mještane Suvog Polja  da budu obazrivi na dan izbora.

„Danas je Republika Srpska sigurna, zahvaljujući njenoj vlasti, predvođenoj SNSD-om!“, rekao je Ćorić i pozvao mještane i građane Bijeljine  da budu obazrivi na dan izbora.

On je naveo i da u PDP-u i SDS-u stalno pričaju da je Republika Srpska propala i da u njoj caruje kriminal…

„Ne razumijem onda zašto se toliko bore da uzmu nešto što je loše? Oni samo žele da dođu na vlast i obezbjeđivali sebi boljitak, njima narod nije bitan“, istakao je Ćorić.

Ćorić je rekao i da Mirko Šarović i Jelena Trivić ništa ne rade, već samo iskonstruisano pričaju.

Ćorić je naglasio da nema tog Zapada niti para koji će Srbinu promijeniti tradiciju i običaje.

„Nemojte da dozvolimo da nam oni nameću svoje vrijednosti. Mi smo pravoslavni narod koji živi i bori se za slobodu. Nećemo se pokoriti ni Kristijanu Šmitu, ni američkoj niti britanskoj ambasadi, niti onima koji vole te ambasade“, naglasio je Ćorić.

On je ocijenio da su Trivićeva i Šarović nejaki kandidati koje serviraju stranci da bi putem njih mogli da njima upravljaju i urušili vrijednosti naše Republike.

On je podsjetio mještane i na to kako je Republika Srpska brinula o svom stanovništvu tokom pandemije – ni u jednom momentu nije bilo nestašice lijekova, opreme, te da su u proteklom periodu povećavane plate i penzije, kao i iznosi podsticaja, te svakog dana napreduje više.

Ćorić, koji je i aktuelni ministar saobraćaja i veza, ukazao je da i u Suvom Polju, kao i u većini mjesnih zajednica koje posjeti u Bijeljini, mještani pitaju za projekte koji nisu u nadležnosti republičkog nivoa, već Gradske uprave, na čijem je čelu čovjek koji taj posao, kako je istakao, ne zna da obavlja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...