ĆORIĆ SE ODREKAO 50 % plate u Elektro-Bijeljini i 50 % poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti RS

Datum:

Share post:

Ćorić je potpisao izjave kojima se odrekao 50 odsto plate koju prima kao izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u preduzeću Elektro-Bijeljina i 50 odsto poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Republika Srpska u ovom trenutku vodi još jednu veliku bitku, ovaj put protiv virusa korona. S obzirom na težinu sadašnje situacije, biće potrebna velika pomoć da bi se Republika Srpska oporavila od posljedica koju izaziva sadašnja situacija.

Poslanik Nedeljko Ćorić, odlučio je da se vodi primjerom svojih kolega, pa se u korist Fonda solidarnosti RS odrekao polovine svog poslaničkog dodatka za mart mjesec, kao i polovine svoje neto plate za mart, april i maj.

TESTNA REKLAMA

„U vremenu kada Srpska vodi još jednu veliku bitku, ovog puta protiv korona virusa, najvažnije je da najodgovornije ličnosti u društvu budu na visini zadatka. S toga je veoma važno da mi kao nosioci političkih funkcija ličnim primjerima pokažemo našu opredijeljenost za solidarnost i sabornosti. Solidarnost nam je potrebna da pomognemo našoj državi i našem narodu, a sabornost da se svi zajedno bez obzira na bilo kakvu pripadnost okupimo oko zajedničkog cilja da pobijedimo ovo „nevidljivo zlo“ koje nas je napalo i da dovoljno spremni izađemo iz ove krize. Slijedeći primjer svojih kolega, želim da dam lični doprinos u borbi na sprečavanju i ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom virusa korona odričući se 50 odsto ličnih primanja u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske“, rekao je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...