ĆORIĆ: Otkazujemo predizborne aktivnosti, zdravlje građana nam je prioritet

Datum:

Share post:

U skladu sa preporučenim mjerama Štaba za vanredne situacije Republike Srpske i preporukama glavnog izbornog štaba SNSD-a, želim da najavim da Gradski odbor SNSD u Bijeljini u narednom periodu otkazuje sve vidove javnog okupljanja, tribine i sve druge planirane aktivnosti u predizbornoj kampanji, rekao je Nedeljko Ćorić.

Ćorić, koji je i nosilac liste GO SNSD Bijeljina za odbornika u Skupštini grada Bijeljina, istakao je da se otkazuju i posjete domaćinstvima.

“Zbog nepovoljne epidemiološke situacije otkazujemo plan naših redovnih aktivnosti koje su bile dio predstavljanja platforme za naredne četiri godine. Mi ćemo naći način i pokušaćemo da dođemo do svakog čovjeka preko aktivista i mi kandidati ćemo djelovati na taj način. Zdravlje naših građana nam je u ovom trenutku najvažnije”, rekao je Ćorić na konferenciji za medije.

On se osvrnuo i na natpise koji su se pojavili u javnosti, a vezano za kandidate koji zaraženi posjećuju skupove.

TESTNA REKLAMA

“Moj odgovor je samo jedna molba. Ja bih sve njih zamolio da se i oni u skladu sa preporučenim mjerama ponašaju odgovorno, da redukuju aktivnosti, a ako ih već provode da to bude u adekvatnim uslovima i da se pridržavaju mjera. Ovo je sve u interesu naših građana i mislim da je to najvažnija stvar u ovom trenutku. Akcenat naše političke kampanje je zaštita zdravlja ljudi, a naša politička mimoilaženja i razlike treba da ostavimo za druga vremena”, rekao je Ćorić.

Kako je istakao, ružno je od političkih protivnika čuti optužbe da je neki pojedinac kriv i odgovoran za širenje pandemije.

“Mi smo sve vrijeme odgovorno vodili kampanju, pridržavali smo se svih mjera, ali ako je neko iz naših redova i zaražen, to se nije moralo desiti na našim skupovima, moglo se desiti bilo gdje u gradu, bilo gdje na poslu i u okviru redovne aktivnosti koju ti ljudi obavljaju. Ne bih da licitiram sa ljudima koji su zaraženi, želim im brz oporavak”, istakao je Ćorić i dodao da je kampanja SNSD-a do sada išla u pravcu održavanja manjih skupova na kojima su predstavljali ono što je urađeno i ono što planiraju da urade.

Za kraj, istakao je da, sve i da nema kampanje od mjesec dana, SNSD ne gubi ili dobija, jer je naša kampanja ono što radimo tokom sve četiri godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Preko 30 delegacija iz zemlje i regiona na prijemu u Gradskoj upravi Bijeljina povodom slave grada

U organizaciji Grada Bijeljina danas je u Gradskoj upravi organizovan prijem povodom gradske slave, praznika posvećenog Svetom Pantelejmonu,...

Vasilije Perić čestitao slavu Grada Bijeljina – “Da nastavite velika djela Bijeljine i Semberije“

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je građanima i rukovodstvu Bijeljine slavu grada Svetog Pantelejmona. -Velika je čast što...

DIMITRIJEVIĆ, GORAŽDEVAC: Bratska Povelja između Bijeljine i Goraždevca pokazala je dobar put, saradnju i dobru vezu među nama (foto)

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina, večeras je organizovan prijem za delegacije diplomatsko-konzularnih predstavništava i bratskih i prijateljskih gradova....

ĐURĐEVIĆ: Nadam se da ćemo još dugi niz godina slaviti našu slavu sa još više prijatelja (foto)

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina, večeras je organizovan prijem za delegacije diplomatsko-konzularnih predstavništava i bratskih i prijateljskih gradova....