Ćorić o (NE)NAJAVLJENOM dolasku Mesića u Bijeljinu

Datum:

Share post:

Sastankom sa bivšim predsjednikom Hvatske Stjepanom Mesićem, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pokazuje nepoštovanje prema Republici Srpskoj, Srbiji i žrtvama hrvatskih progona, izjavio je poslanik SNSD-a iz Bijeljine u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Prema njegovim riječima, ovo je još jedan dokaz da Mićić više nije u stanju da vodi Bijeljinu.

– Svojim potezima, umorom i nesposobnošću Mićić ugrožava budućnost naše djece. Bijeljina zaslužuje bolju vlast koja neće praviti ovakve kikseve i ljude koji će politiku voditi ozbiljno i odgovorno, što sada očigledno nije slučaj – ocijenio je Ćorić.

On je kao posebno problematičnu činjenicu istakao to što se sastanak organizuje iza zatvorenih vrata, bez prisustva javnosti i bez ikakvih informacija o temi i dnevnom redu.

– Koje su to teme o kojima Mićić mora sa Mesićem da razgovara iza zatvorenih vrata i zbog čega bi se gradonačelnik Bijeljine uopšte sastajao sa bivšim predsjednikom Hrvatske? Možda da ga pita kako je to biti ‘bivši’ s obzirom na to da će i Mićiću uskoro pristajati ta kvalifikacija – poručio je Ćorić.

TESTNA REKLAMA

On je zaključio da ovakvi Mićićevi potezi ozbiljno štete interesima Bijeljine i ugrožavaju saradnju sa prijateljima koje Republika Srpska ima u Republici Srbiji.

– U momentu kada Srbija počinje najveći infrastrukturni projekat koji je u istoriji poduzet na prostoru Semberije – auto-put i most preko Save, gradonačelnik Bijeljine ugošćava čovjeka koji se diči fotografijama na kojima je znak ‘albanskog’ orla i koji snažno zagovara i lobira za nezavisnost takozvanog Kosova. Kakvu to poruku šalje vlastima Srbije koje nas nesebično pomažu i podržavaju – upitao je Ćorić.

Izvor: rtrs.rv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...