ĆORIĆ: Jelena Trivić ne može da bude predsjednik MZ, a kamoli predsjednik Srpske

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a iz Izborne jedinice dva za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Nedeljko Ćorić izjavio je sinoć u semberskom selu Glavičice da je zadatak SNSD-a da se ljudima “otvore oči” i da shvate podvalu koja se sprema u Republici Srpskoj, od strane međunarodnog faktora, a to je, kako kaže, prodaja Mirka Šarovića kao budućnost Republike Srpske.

„Ja sam siguran da ste vi ubjeđeni i da znate da to nije ispravan put, ali morate se potruditi da ubjedite i druge. Bili ste uvijek tu sa nama, osvajali smo pobjede kada smo protiv sebe imali mnogo teže političke protivnike. Ja danas ne vidim da protiv sebe imam neke ozbiljne političke protivnike, vidim samo da je sve u vašim rukama i znam da će te vi sutra odlučiti budućnost Republike Srpske.Vi ste ti koji ćete zajedno sa svojim prijateljima, komšijama, odlučiti u kom pravcu će ići Republika Srpska“, poručio je Ćorić.

Govoreći o političkim protivnicima, Ćorić je istakao da Jelena Trivić ne može biti ni predsjednik Savjeta mjesne zajednice, a kamoli da upravlja Republikom Srpskom.

„Nemojte da dozvolite da Republikom Srpskom upravlja Jelena Trivić koja ne može da bude ni predsjednik Savjeta mjesne zajednice. Ona je izgubila izbore u Savjetu mjesne zajednice, a neko nam je podvaljuje kao budućnost RS. Ako je to budućnost Srpske, onda sam siguran da ona neće dugo biti izvjesna i da neće ostati u ovim kapacitetima. Naša obaveza i naš zadatak je da stanemo opet na branik Republike Srpske, kao što smo stajali i 2010, 2014. i 2018, moramo to uraditi i 2022. i moraćemo to uraditi i 2026, 2030. i 2034, dokle god postoji Republika Srpska, moramo čuvati njenu nezavisnost garantovanu Dejtonskim mirovnim sporazumom“, rekao je Ćorić na tribini SNSD u Glavičicama.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da SNSD neće dozvoliti da „fejsbuk političari“ nametnu svoj interes, a to je da što manje ima Republike Srpske, a što više unitarne BiH.

„Danas imamo izvjesnu, stabilnu Republiku Srpsku, imamo mir, stabilnost i dovoljno energenata i svega sa čime se bori cijeli svijet. U Republici Srpskoj neće biti zime ove godine, svi će imati dovoljno i drva i struje i svega što je neophodno da bi mogli da imaju bezbjedno grijanje i da bi mogli da imaju sve što je neophodno za dane koji su pred nama“, zaključio je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...