Ćorić i Mastilo potpisali sporazum o saradnji

Datum:

Share post:

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) je nastavio strateške pripreme za predstojeće lokalne izbore i aktivnosti na definisanju vlastitog koalicionog kapaciteta.

Savez za novu politiku je peta stranka koja je potpisala sporazum o usaglašenom političkom djelovanju i odlučila da podrži kandidata za gradonačelnika Bijeljine koga predloži Gradski odbor SNSD Bijeljina.

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Bijeljina Nedeljko Ćorić i Saveza za novu politiku Bijeljina Petar Mitrović. Potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Saveza za novu politiku Zoran Mastilo sa saradnicima.

Konstatovana je bliskost stavova ova dva politička subjekta i zajednička briga za sredinu u kojoj žive. Izražena je spremnost da se upotrijebe najkvalitetniji ljudski i intelektualni kapaciteti u cilju razvoja našeg grada.

TESTNA REKLAMA

Značajne investicije, koje predstoje u našoj sredini, treba shvatiti kao izazove koji će značajno unaprijediti kvalitet života na ovom prostoru – konstatovano je na sastanku.

Dešavanja u Bijeljina
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...