ČLANSTVO I ODBORNICI SNSD TESLIĆ TRAŽE SMJENU BOGDANIĆA

Datum:

Share post:

Članstvo SNSD-a u Tesliću uputilo je inicijativu predsjedniku stranke Miloradu Dodiku i potpredsjednici Željki Cvijanović da raspusti Opštinski odbor SNSD-a u Tesliću i smjeni predsjednika OO SNSD Teslić Dragana Bogdanića.

U pismu koji je u posjedu našeg portala, nezadovoljni članovi ove stranke pišu da postoji jedan jasan razlog za neuspjehe na izborima i da se taj razlog zove Dragan Bogdanić.

“Od trenutka preuzimanja rukovođenja Opštinskom odborom pa do danas Bogdanić se bavio malo čime osim zloupotrebom položaja predsjednika stranke, poslanika, ministra, a sada poslanika na BH nivou, u svrhu ličnog bogaćenja, promovisanja svojih ličnih poslušnika i kažnjavanja, kroz pritisak institucija sistema, bilo koga ko se usprotivio njegovim akcijama”, navodi se u pomenutoj inicijativi koja je poslata rukovodiocima stranke.

Prema riječima autora Inicijative, sve navedene aktivnosti Bogdanić je sprovodio grubo zoupotrebljavajući ime Milorada Dodika, Željke Cvijanović, drugih funkcionera, funkcionera policije, sina predsjednika Dodika, drugih uticajnih ljudi bliskih predsjedniku i tako dalje. Na taj način je u proteklih gotovo osam godina milionima uvećao svoj kapital, a iz stranke na razne načine otjerao čitav niz mladih i vrijednih ljudi, a Teslićane u ogromnoj većini okrenuo protiv sebe i takve politike koju je vodio.

“Na taj način je u proteklih gotovo osam godina milionima uvećao svoj kapital, a iz stranke na razne načine otjerao čitav niz mladih i vrijednih ljudi, a Teslićane u ogromnoj većini okrenuo protiv sebe i takve politike koju je vodio. Da je tako potvrđuju njegovi lični ubjedljivi porazi za poziciju načelnika 2016. i 2020. godine, kao i debakl na referendumu 2019. godine, iako je referendum održan svega nekoliko mjeseci nakon što je SNSD ubjedljivo pobijedio na svim nivoima u Tesliću na opštim izborima. To su jasne potvrde da Teslićani nisu protiv SNSD-a, ali jesu protiv ovakvog ponašanja, spletkarenja i reketiranja koje godinama provodi Dragan Bogdanić”, piše u pismu.

TESTNA REKLAMA

Autori su u napomeni naveli i da je incijativa kreirana je od strane bivših i aktuelnih odbornika SO Teslić, potpredsjednika OO SNSD Teslić, kao i velikog broja članova OO SNSD Teslić, “ali je ista ostala nepotpisana iz razloga bojaznosti „odmazde“ na koju je spreman Dr Bogdanić poznavajući njega i njegov ego”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: gerila.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...