ČLANOVI PDP prešli u Ujedinjenu Srpsku

Datum:

Share post:

Tri člana PDP-a pristupila su Opštinskom odboru Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo, izjavio je predsjednik ovog odbora Milan Maunaga.

 
 
 
 
 
Maunaga je naveo da je riječ o Željki Tolj-Vasović, koja je bila predsjednik Aktiva žena PDP-a Istočno Novo Sarajevo i član Opštinskog i Regionalnog odbora PDP-a, te još dva člana ove stranke.
 

On je izrazio zadovoljstvo što su prepoznali Ujedinjenu Srpsku kao najbolju političku opciju u Republici Srpskoj, ali i politiku koju vodi lider stranke Nenad Stevandić.

"Drago mi je što će ovi sada već bivši članovi PDP-a svoje političko djelovanje nastaviti u okviru Ujedinjene Srpske i Opštinskog odbora stranke Istočno Novo Sarajevo", rekao je Maunaga na konferenciji za novinare.

Vasovićeva je izrazila nadu da će zajedno sa ostalim članovima Ujedinjene Srpske graditi pozitivne promjene i raditi u interesu Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

"Zalažem se za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i interesa Republike Srpske i taj svoj posao mislim da ću najbolje raditi u okviru ove političke partije, jer su to upravo njene vizije", rekla je Vasović i najavila prelazak još nekih članova PDP-a u ovu stranku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obilježena slava Grada Bijeljina (foto)

Grad Bijeljina danas je proslavio krsnu slavu Svetog Pantelejmona, zaštitnika Grada. U sklopu programa, prije prazničnog bogosluženja, prisutni su...

U septembru počinje izgradnja dva auto-puta u RS

Prvi radovi na auto-putu Prijedor-Banjaluka počeće 2. septembra, a petnaestak dana kasnije krenuće i izgradnja dionice Bijeljina-Rača, čime...

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...