Članica "ženske bande" iz Podgorice VRAĆENA sa aerodroma u Beogradu jer NIJE POŽELJNA U SRBIJI

Datum:

Share post:

Podgoričanka Nikolija Nina Lačević, koja je poznata javnosti kao članica ženske bande, vraćena je u četvrtak uveče sa aerodroma „Nikola Tesla“ u Crnu Goru, pošto je njeno ime na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju.

Lačević je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom je u pratnji policije deportovana u Podgoricu, gde su joj vraćena dokumenta koja su joj prethodno, prilikom legitimisanja, bila oduzeta, piše podgorička „Pobjeda“.

Kako su preneli crnogorski mediji, ulaz u našu državu zabranjen joj je zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana iz susedne države.

Atraktivna Crnogorka, ranije osuđivana zbog krađe i mučenja jedne devojke, potvrdila je tamošnjim medijima da joj je saopšteno da „nije poželjna u Srbiji“.

Pripadnice takozvane ženske bande, podsetimo, javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kom one brutalno tuku jednu devojku u Crnoj Gori. Nikolija Lačević je tada osuđena na godinu i dva meseca zatvora.

Akterke snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje. Lačevićeva je i prošle godine bila privođena zbog sumnje da je učestvovala u krađi skupocenih bundi i haljina od jedne sugrađanke.

Krenula kod kontroverznog biznismena?

Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, pripadnica crnogorskih kriminalnih skupina krenula je u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena Sukija, inače poznatog građevinskog mogula koji je u srpskim medijima poznat po burnim vezama sa beogradskim lepoticama i učesnicama rijaliti programa.

Izvor: www.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...

SPC slavi Svetog Jakova Persijanca

Na današnji dan crkva slavi Svetog Jakova Persijanca, hrišćanskog mučenika i svetitelja koji je živeo u 5. veku. Pravoslavni...