CIK: Završen, Prijedor, slijede Gradiška i Laktaši

Datum:

Share post:

U procesu ponovnog brojanja glasova za predsjednika RS-a do sada su prebrojani glasovi iz Bijeljine, Banje Luke, Doboja, Zvornika i Prijedora, a sada slijede listići iz Gradiške i Laktaša.

„I dalje prema utvrđenom transportnom planu prijema izbornog materijala. Pored toga, paralelno, dobili smo i ostale naredbe za brojanje glasova sa ostalih nivoa vlasti, i sada krećemo da radimo i te nivoe na osnovu podataka sa drugih opština“, rekao je Adi Agić, zamjenik direktora Glavnog centra za brojanje u Zetri.

On je potvrdio da je CIK BiH u srijedu donio još jednu naredbu da sa 15 biračkih mjesta treba da budu utvrđeni rezultati, što podrazumijeva rekalkulaciju vremenskog plana Glavnog centra.

Prema njegovim riječima, sve ono što je iz Prijedora stiglo na brojanje u Glavni centar je prebrojano, a za četiri mjesta nije transportovan materijal iz skladišta CIK-a, što ostaje da se provjeri.

TESTNA REKLAMA

Agić je rekao da bi rok za okončanje brojanja glasova sa Opštih izbora u BiH, 22. oktobar, trebalo da bude ispoštovan za sve nivoe vlasti.

On je naveo da se činjenica da je povećan broj posmatrača odrazila na rad brojača, jer ih ometa buka, smanjena im je koncentracija, zbog čega su posmatrači zamoljeni da vode računa da što manje kontaktiraju svoje timove i da ne ometaju proces brojanja u sarajevskoj Zetri.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KOŠARKAŠI BIJELJINSKE BUDUĆNOSTI SLAVILI NAKON PRODUŽETKA U ISTOČNOM SARAJEVU

Košarkaši Budućnosti savladali su Slaviju u Istočnom Sarajevu 96:90 poslije produžetka u utakmici 5. kola prvenstva BiH. Kasnio je...

MUSTAFA GRADAŠČEVIĆ, SDA: “Poslanici Pokreta za državu (SDP, BHZELENI, DF) IZDALI STE I PRODALI povjerenje onih ljudi koji su vam povjerili svoje glasove“

FB status kandidata SDA, u okviru Pokreta za državu na predhodnim Opštim izborima Mustafe Gradaščevića iz Bijeljine –...

Dresovi Ujedinjene Srpske hit u Kataru (foto, video)

Svjetsko prvenstvo u Kataru ovih dana je u centru pažnje čitave planete. https://youtu.be/2_xPqgpGh6M I dok fudbalska reprezentacija Srbije, na žalost...

TRIVIĆEVA IZOSTALA Borenović i Stanivuković sa odbornicima i poslanicima: Usvajamo pobjedničku taktiku za naredne izbore (foto)

Rukovodstvo PDP-a sa vidnim izostankom Jelene Trivić danas se okupilo na ručku. Sve su objavili i na društvenim...