Posljednjih dana, da ne kažemo i mjeseci mještani MZ ’’Janja’’ kod Bijeljine se žale javnosti na nagomilane infrastrukturne probleme u njihovoj Mjesnoj zajednici, kao što su neosvijetljene ulice, udarne rupe po putevima itd.

-Nakon što je većina rasvjetnih tijela na mostovima i na pješačkoj stazi u Janji pregorila i nije obnavljana godinama od strane firme „Vidaković“ čija je to duznost ispred Gradske uprave, i pored brojnih prijava i inicijativa, juče (subota, 03. avgust 2024.) su predstavnici firme Elektro Bijeljina započeli zamjenu i postavljanje novih LED lustera, napisao je na svom FB nalogu Samir Baćevac predsjednik OO SDA Janja.

-Naime, nakon razgovora sa nekolicinom prijatelja, iznađena su sredstva za kupovinu novih rasvjetnih LED lustera i njihovu ugradnju kako bi naša čaršija zasijala u punom sjaju. U toku naredne sedmice će biti u potpunosti zamijenje i ostala tijela u Zanatskom centru i cijelom dužinom staze i na pjesackom mostu. Za ljepšu Janju… zajedno,zaključio je na kraju Baćevac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име