Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Datum:

Share post:

Profesionalizam, izgrađena novinarska etika i odgovornost, kao i pravovremeno izvještavanje u interesu javnosti, osobine su koje krase Vašu televiziju“, navodi se u čestitki koju je povodom 25. rođendana BN televiziji uputila redakcija portala Dešavanja u Bijeljini.

Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Poštovani,

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini Vam čestita najveći i najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs uz tradicionalni hrišćanski pozdrav HRISTOS VASКRESE – VAISTINU VASКRESE“.

Takođe, Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini Vama, gospodine Trišiću, kao i svim zaposlenima čestita i 25. rođendan, rođendan BN TV!

Profesionalizam, izgrađena novinarska etika i odgovornost, kao i pravovremeno izvještavanje u interesu javnosti, osobine su koje krase Vašu televiziju. 

Dokaz svega toga je Vaše dvadesetpetogodišnje trajanje, ali je i obaveza da BN televizija još godinama traje i bude svake naredne godine još uspješnija.

Želimo Vam da u godinama koje dolaze budete još uspješniji u poslovanju, još profesionalniji u radu i da Vaša televizija živi još mnogo godina, stoji u čestitki redakcije portala Dešavanja u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ljubiša Petrović pozvao Viškovića i ministre Minića i Košarca na razgovor u Bijeljini o otkupnoj cijeni pšenice

Saopštenje Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: "Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je uputio poziv predsjedniku Vlade Republike Srpske...

VODE SRPSKE: Upozorenje – Mogućnost izlivanja bujičnih vodotoka zbog najavljenih čestih padavina i lokalnih nepogoda

Saopštenje JU "Vode Srpske" prenosimo u cjelosti: "Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda do 12. juna se u cijeloj Republici...

GRADAŠČEVIĆ: Gradonačelnik Bijeljine se zahvalio na podršci – otkaz dobilo 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi (foto)

Povodom uručenja otkaza 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi Bijeljina, oglasio se i potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina i odbornika...

Petrović Vladi RS predao projekte i zahtjev za raspuštanje Skupštine Grada Bijeljina (foto)

Danas smo predali inicijativu za raspuštanje gradske skupštine grada Bijeljina nakon neuspjelog i sramnog referenduma koji je inicirala...