Lider Socijalističke partije Petar Đokić prisutnima je rekao da će Socijalistička partija sve svoje snage i energiju u narednom periodu usmjeriti na ekonomski i privredni razvoj, ne samo ovog grada, nego svih područja Republike Srpske.

„Bijeljina u tom smislu može da načini velike korake, ali joj trebaju projekti u kojim neće biti situacija poput – na jednoj strani gradonačelnik, a na drugoj Skupština.

Veoma je važno da gradonačelnik bude iz bloka koji će sigurno u Bijeljini ostvariti većinu i zato SP podržava Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine.

Mislimo da na taj način možemo postići punu sinergiju, kako Bijeljine, tako i Republike Srpske, njenih institucija i posvetiti se Bijeljini na način da joj pomognemo, da je ohrabrimo, ali i da konkretnim projektima pokrenemo intenzivan rast i razvoj.

Ovaj grad ima sve preduslove, za razliku od mnogih u Republici Srpskoj, da se brže razvija, na primjer gasifikacija, čime će Bijeljina postati i ekološki organizovan grad.“- rekao je Đokić

Nosilac liste kandidata SP za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Nedeljko Jović istakao je da je Socijalistička partija uvijek vrijedno radila i od lokalnih do lokalnih izbora sarađuje sa sugrađanima i rješava ili pokušava da riješi njihove probleme.

SP ima ubjedljivo najjaču listu kandidata na prostoru grada Bijeljina, ima armiju česitih, mladih, poštenih, obrazovanih ljudi. „Moj osjećaj je da će ti mladi ljudi dobiti maksimalnu podršku naših sugrađana.

Socijalisti vode politiku sloge, mira i ekonomskog napretka i očekujem da ćemo napraviti pdličan rezultat, te tako biti nezaobilazan faktor u Skupštini grada Bijeljina.

Podržavamo Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine jer smatramo da on, zajedno sa socijalistima i svim drugim dobrim ljudima koji žele bolju i ljepšu Bijeljinu, može popraviti stanje u našem gradu koje je sada veoma loše.

SP želi da poveže Bijeljinu sa Banjalukom i Beogradom, otvorenih ruku za sve, a ne da to ostane grad u koji niko ne želi da dođe.“ – rekao je Jović

„Slušam narod, a narod mi kaže samo jedno-da žele bolju, pravedniju i napredniju Semberiju. Hoćemo i možemo da napravimo nove šanse za našu djecu i iskoristimo sve potencijale koje imamo. Pred nama je mnogo posla, ali ja se posla ne bojim. Nikada neću biti kancelarijski gradonačelnik. Spreman sam za nove izazove koji su pred nama, spreman sam da radim svakoga dana kako bi naša Bijeljina, naša Semberija, postala regionalni lider, što i zaslužuje.“-rekao je kandidat za gradonačelnika dr Mikajlo Lazić.

Na Centralnoj tribini Socijalističke partije u Bijeljini u prepunoj sali Gradskog bioskopa predstavljeni su kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име