Centar za socijalni rad obilježio krsnu slavu Sv. Joakim i Ana (foto, video)

Datum:

Share post:

Lomljenjem slavskog kolača, u prostorijama JU Centra za socijalni rad, danas je obilježena krsna slava Sveti Joakim i Ana.

Čin lomljenja slavskog kolača sa sveštenikom, obavili su kum slave, direktor AD „Grad“ Ratomir Draganić i direktor Centra za socijalni rad Milorad Sofrenić.

Sofrenić je istakao da kumstvo između Centra i AD „Grad“ traje već dugi niz godina, te se ovom prilikom posebno zahvalio svim zaposlenim u Centru za socijalni rad na predanom radu, pružajući usluge Centra svima onima kojima je potrebno.

„Prije svega, želim da čestitam slavu Sveti Joakim i Ana, radnicima zaposlenim u Centru i svim onim koji slave ovu slavu. Ova ustanova je do sada obavljala svoju humanu misiju i zadatak koji joj je naložen, a i od sada ćemo se truditi da bude tako. Želimo da imamo što bolju saradnju, kako sa institucijama Vlade Republike Srpske tako i sa lokalnom zajednicom, da to bude na dobrobit svih onih kojima je usluga ovog Centra neophodna“, rekao je Sofrenić, te dodao da će nastojati da nađu put do svih kojima je potrebna pomoć Centra za socijalni rad.

Ratomir Draganić, kum slave, rekao je da već 25 godina tradicionalno firma AD „Grad“ kumuje ustanovi Centar za socijalni rad, kako kaže, veoma bitnoj instituciji u gradu Bijeljina.

„Nadam se da će se to kumstvo proširiti i u narednom periodu i to ne treba nikada da stane, svim radnicima Centra za socijalni rad i direktoru Centra želim mnogo uspjeha i da imaju što manje posla“, poručio je Draganić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...