Čedomir Stojanović, DEMOS: Predstoji nam pobjednička bitka

Datum:

Share post:

Srpskim poslanicima u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nakon opštih izbora predstoji divovska borba u kojoj je neophodno sačuvati nadležnosti Republike Srpske i pokušati vratiti ono što je u prethodnom periodu izgubljeno“, poručio je Čedomir Stojanović, nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine u Izbornoj jedinici dva.

Stojanović je istakao da su geopolitički odnosi složeniji nego ikad, zbog čega srpski predstavnici u Sarajevu imaju odgovoran zadatak.

„Narodna Skupština je krenula u tom pravcu. Na nama je da se svim političkim sredstvima borimo za naša prava i da sačuvamo Republiku Srpsku u ovim teškim vremenima“, rekao je Stojanović.

On je poručio da predstavnici Republike Srpske moraju da rade na intenziviranju rada na zajedničkim projektima sa Srbijom, ali i zemljama u regionu.

„Moramo riješiti probleme oko zajedničkih ulaganja sa Srbijom, jer nam to može otvoriti niz novih mogućnosti za investicije, ubrzati privredni razvoj, a samim tim i omogućiti nova radna mjesta. Saradnju sa susjedstvom treba da baziramo na zajednička ulaganja u energetski sektor, ali i trgovinu i transport kao naše jače strane“, objasnio je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Najnoviji podaci: Cijene nafte i dalje u porastu, ovo je glavni razlog

Cijene nafte porasle su u utorak nakon što su podaci pokazali da je kineska ekonomija rasla brže nego...

U bijeljinskoj Bolnici otvorena još jedna angio sala (foto, video)

Danas je u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" otvorena još jedna angio sala. Svečana ceremonija počela je u 12.00...

ELEKTRO BIJELJINA: U srijedu remont TS „Kravica“, bez električne energije oko 1.300 kupaca

Saopštenje Elektro Bijeljine prenosimo u cjelosti: "U sredu 17. aprila 2024. godine, radnici „Elektro-Bijeljine“ izvodiće radove na godišnjem remontu...

Zbog „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ 18. aprila obustava saobraćaja u pojedinim ulicama

Saopštenje PU Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Povodom održavanja ,,Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika...