Čedomir Stojanović, DEMOS: Predstoji nam pobjednička bitka

Datum:

Share post:

Srpskim poslanicima u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nakon opštih izbora predstoji divovska borba u kojoj je neophodno sačuvati nadležnosti Republike Srpske i pokušati vratiti ono što je u prethodnom periodu izgubljeno“, poručio je Čedomir Stojanović, nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine u Izbornoj jedinici dva.

Stojanović je istakao da su geopolitički odnosi složeniji nego ikad, zbog čega srpski predstavnici u Sarajevu imaju odgovoran zadatak.

„Narodna Skupština je krenula u tom pravcu. Na nama je da se svim političkim sredstvima borimo za naša prava i da sačuvamo Republiku Srpsku u ovim teškim vremenima“, rekao je Stojanović.

On je poručio da predstavnici Republike Srpske moraju da rade na intenziviranju rada na zajedničkim projektima sa Srbijom, ali i zemljama u regionu.

TESTNA REKLAMA

„Moramo riješiti probleme oko zajedničkih ulaganja sa Srbijom, jer nam to može otvoriti niz novih mogućnosti za investicije, ubrzati privredni razvoj, a samim tim i omogućiti nova radna mjesta. Saradnju sa susjedstvom treba da baziramo na zajednička ulaganja u energetski sektor, ali i trgovinu i transport kao naše jače strane“, objasnio je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...