Sportska hala u Bijeljini – ideja odlična, kapacitet nedovoljan

Slaviša Cacanović član predsjedništva pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović iz Bijeljine podržava ideju izgradnju sportske hale u Bijeljini ali ima zamjerku na kapacitet mjesta te predlaže da se isti poveća sa 1 000 na ninimum 4 000 mjesta.

-Prije nekoliko dana sam pročitao jednu vrlo radosnu vijest za naš grad. Kreće se sa gradnjom dugo očekivane sportske hale, objekta koji je jako potreban našem gradu. Vijest me toliko obradovala da nisam gledao ni lokaciju ni cijenu koštanja niti dimenzije same hale, izjavio je član predsjedništva pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović iz Bijeljine Slaviša Cacanović.

-Imamo prvaka u malom fudbalu i učesnika Lige šampiona, imamo prvaka u odbojci i takođe učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Evo konačno prilike da se na evropskoj mapi dvoranskih sportova pojavi i Bijeljina. Pa da i mi ugostimo timove iz evropskih zemalja, kaže Cacanović.

-Međutim? Kad sam čuo da je kapacitet hale samo 1. 000.mjesta strašno sam se razočarao. Sa tom halom se ne ispunjavaju nikakvi uslovi organizacije međunarodnih takmičenja. Možda ja griješim mozda sam previše ambiciozan možda gledam 10 godina unaprijed ali Bijeljina mora da ima modernu halu od bar 4 000 mjesta, nastavio je Cacanović.  

-Zašto da u našem gradu ne gledamo neke evropske mečeve, zašto da ne razmišljamo da imamo jak košarkaski klub koji bi za koju godinu igrao ABA ligu? Zamislite da nam gostuju Partizan, Zvezda, Cibona, Olimpija… Prvi preduslov ove mašte je objekat. Zašto neki dobar koncert neke poznate svjetske pop ili rok zvijezde ne bi organizovali u toj hali?, pita Cacanović.

-Ideja o gradnji hale je odlična ali razmislite i budite vizionari, Bijeljini treba mnogo veća hala od 1 000 mjesta, dakle ne osuđujem, puna podrška ali dodajte još 3 000 mjesta, saopštio je na kraju Slaviša Cacanović član predsjedništva pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име