BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Datum:

Share post:

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva.

– Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u obraćanju građanima, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, da se trudila da svoj posao obavlja na najbolji način i da je ponosna na ono što je urađeno.

„Ne mislim da je sve bilo savršeno, ali smo dali sve od sebe i borili se i mislim da imamo rezultate sa kojima svako od nas, ali i svako pojedinačno svako od naših građana, ako je iskren i objektivan, ipak, može da se ponosi“, naglasila je Brnabićeva.

Istakla je da su  rezultati jasni i da Srbija nikada nije tako napredovala.

Brnabićeva je napomenula da je to njen treći mandat u  vladi i da je naporno radila i davala sebe u tom poslu.

„Reći ću da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava“, rekla je premijerka i dodala da je jedino Vučić verovao u digitalizaciju u vreme kada je Srbija ušla u to.

„Tragedija i monstruozni zločini koji su se dogodili 3. i 4. maja šokirali su nas, duboko nas ljudski pogodili i pomerili i zaista duboko promenili i mislim da ova zemlja, ni svako od nas pojedinačno, nakon tih tragedija, nikada više neće biti isti kao pre tog 3. maja“, rekla je ona i još jednom izrazila najdublje saučešće.

Istakla je da je vlada sa predsednikom Srbije radila zajedno i da su usvojili mere kako bi deca bila bezbednija i da bismo imali bezbednije društvo.

Ona je rekla da spremna da podnese ostavku. „Imate moju ostavku na stolu“, kazala je ona i dodala da je predsjednik Srbije upoznat o tome, kao i predsjednik SNS-a Miloš Vučević. Ona izlaz iz krize vidi samo u novim parlamentarnim izborima. Odluka je, kaže ona, na predsjedniku Srbije.

„Prelazne vlade neće biti“, ponovio je i večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: tanjug.rs/rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...