Pandemija koronavirusa zatvorila je i sva vrata u Fudbalskom klubu Zvijezda 09, iz Etno sela Stanišići. Igrači, stručni štab su na prinudnom odmoru. Fudbaleri su dobili plan i program rada, a o njegovom sprovođenju se brinu treneri.

Predsjednika Zvijezde 09 Borisa Stanišića nam je u telefonskom razgovoru poručio da mu klub u ovom momentu nije u fokusu. Za klub su  zaduženi direktor i klupska administracija:

-Sve je stalo i privreda i sport. Ovih dana sam zaokupljen poslovima oko Etno sela. Zaustavljen je rad i nije ni malo lako nositi se sa svim ovim izazovima. Što se Zvijezde 09 tiče pratimo sva dešavanja i odluke UEFA i čekamo reakciju našeg saveza. Mi smo možda u najtežoj poziciji, jer praktično klub živi od mog ulaganja. Napravio sam nekoliko planova, koji će biti operativan zavisi od toga da li će se šampionat nastaviti? Moramo dobiti i informaciju šta ugovorima fudbalera kojim ističu, recimo 31. maja. Od tih stvari će zavisiti i moji potezi. Neminovno je da je ova kriza u mnogome otežala rad. Siguran sam da će se morati vući  i  nepopularne poteze, a to je smanjene ugovora. Sačekaćemo ipak da se ovo smiri, jer u ovom momentu zdravlje je najvažnije i nema cijenu, rekao nam je Boris Stanišić, vlasnik i predsjednik Zvijezde 09.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име