BORENOVIĆ U BIJELJINI: Učinićemo sve da dođe do promjene izbornih pravila

Datum:

Share post:

Predsjednik PDP Branislav Borenović izjavio je danas u Bijeljini da će PDP učiniti sve da dođe do promjene izbornih pravila, kako bi izbori bili fer i pošteni.

Kao otežavajuću okolnost Borenović vidi to što se u izbornu godinu ušlo bez izmjena izbornog zakona i izbornih pravila.
„To će, u svakom slučaju, usložiti političke odnose, jer izbori sve više postaju način kako da pojedini moćni ljudi, moćne strukture, mimo određenih pravila, dođu do izbornog rezulatata. Mi ćemo sve učiniti kako bi pokušali, bar u narednih nekoliko mjeseci, da dođe do promjena izbornih pravila, kako bi imali fer i poštene izbore. Zaista je jako teško voditi bezbroj  aktivnosti i učestvovati u izborima, koji su, sve više, dio jednog manipulativnog prostora u kojima je zaista teško, sa svojim ideološkim principima, napraviti značajan iskorak“, rekao je Borenović, na obilježavanju slave PDP u Bijeljini.

BORENOVIĆ: Očekujem najbolji izborni rezultat PDP od osnivanja partije
Borenović se osvrnuo i na očekivanja PDP u izbornoj godini, istakavši da je ova partija izrasla u respektabilnu političku organizaciju, te da očekuje dobre rezultate u ovoj godini, možda i najbolje od osnivanja partije.

„Ovo je veoma značajna godina, ovo je veoma značajan jubilej – 20 godina iza političke organizacije znači da smo mi izrasli u jednu respektabilnu političku organizaciju i da imamo  pravo da očekujemo dobre rezultate, možda i najbolje od osnivanja partije. Učinićemo sve, kako vrh partije tako i naši lokalni i gradski odbori, da se što bolje organizujemo i da u ovoj, izbornoj godini napravimo zaista značajan rezultat“, rekao je Borenović.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik PDP istakao je da ne sumnja da će PDP, sa dobrim programom i sa kvalitetnim ljudima, napraviti i ovaj put značajan rezulatat i da će, kako je rekao, nastaviti da vodi u Bijeljinu razvojnu politiku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Ema Kovač AK “Atletik“ Bijeljina osvojila zlato na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je Otvoreno prvenstvo AP Vojvodine za mlađe juniore/ke. U trci na 800...

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...