U Amajlijama kod Bijeljine održan je veličanstven skup podrške Partiji demokratskog progresa (PDP), koji je okupio veliki broj građana, simpatizera i članova stranke. Ovaj događaj, organizovan u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore, pokazao je snažnu podršku lokalne zajednice za PDP i njihovu viziju razvoja Bijeljine i šireg regiona. Atmosfera je bila ispunjena energijom, optimizmom i vjerom u poboljšanje kvaliteta života svih građana.

U posljednjih nekoliko godina, PDP je stekao značajnu podršku među građanima Bijeljine, prevashodno zahvaljući predsjedniku PDP u Bijeljini Slaviši Markoviću i sjajnoj ekipi okupljenoj oko njega.

Lider stranke, Branislav Borenović, ističe važnost povjerenja i dijaloga s lokalnim zajednicama. 

Veličanstven skup podrške PDP-u u Amajlijama kod Bijeljine (foto)

Građani Bijeljine vjeruju u sposobnost PDP-a da donese konstruktivna rješenja za sve lokalne probleme, pa tako i ovdje sada u Amajlijama što je i dokaz da je PDP privlačna opcija za mnoge.

U vremenu kada je potrebno jačati zajedništvo i raditi na poboljšanju kvaliteta života, Borenović ističe da se PDP kao stranka pokazali da sluša i razumije potrebe građana. 

Prisutni na tribini u Amajlijama su pokazali veliki entuzijazam i odlučnost da podrže PDP na predstojećim izborima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име