Jelena Trivić je opčinjena Draškom Stanivukovićem. Kakav bezobrazluk, tražiti nešto od bivše stranku od koje je sve dobila.

To za Srpskainfo kaže predsjednik PDP Branislav Borenović, komentarišući poziv predsjednice Narodnog Fronta Jelene Trivić PDP-u da iz te stranke isključi gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

Trivićeva je to izjavila povodom navoda potpredsjednika PDP, Milka Grmuše, da Banjalukom upravljaju tajkuni.

Ona je opčinjena Stanivukovićem. Tolika količina frustracije i mržnje više nema veze sa politikom, prelazi u fazu nevjerovatne lične zaslijepljenosti i zaluđenosti Stanivukovićem. Čuj bezobrazluka, da traži od bivše stranke. Ona je zadnja osoba na planeti koja može da traži nešto od PDP, nakon sto joj je PDP dao u politici sve, ali baš sve! Poklonio poslanički mandat, dao mjesto potpredsjednika partije i kandidaturu za predsjednika Srpske uz maksimalnu podršku, a ona nekorektno okrenula leđa – kaže Borenović.

Istovremeno, Borenović nije želio da komentariše Memorandum o političkom profilisanju PDP koji je rukovodstvu stranke uputio jedan od potpredsjednika PDP, Milko Grmuša, u kome tvrdi da se “Banjaluka vodi amaterski”.

O tome u stranci otvoreno razgovaramo, a ne u medijima. I naravno da PDP isključivo donosi svoje odluke unutar svojih ljudi i svoje statutom predviđene strukture – tvrdi Borenović.

Za kometar na optužbe Grmuše pitali smo i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića. Za sada nismo dobili odgovor.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име