GO PDP Banja Luka je usvojio odbornićku listu za okalne izbore u oktobru 2024. godine čji će nosilac biti Branislav Borenović predsjednik PDP.

-Na sjednici Gradskog odbora PDP Banjaluka usvojena je lista kandidata za odbornike u Skupštini grada Banja Luka, čiji sam nosilac, kaže Borenović.

Borenović ističe da je Banja Luka danas bolja i ljepša nego prije četiri godine, te da se zna da može biti još uspješnija, što je cilj u narednom mandatu, napominjući da je skupštinska većina opstruisala niz odličnih projekata, zato sada, odlučniji nego ikada, idemo da ostvarimo još jednu pobjedu za gradonačelnika, Draška Stanivukovića, kao i za Skupštinu grada.

-Banja Luka je grad u kojem živim čitav svoj život i grad za koji me sve veže. To je grad u kojoj sam završio osnovnu školu, Gimnaziju, Ekonomski fakultet. Ovdje sam sa 18 godina obukao uniformu Vojske Republike Srpske i otišao u rat. U Banjoj Luci su rođena moja tri sina. Ovdje su moje komšije, prijatelji, tu su naši divni sugrađani. Zato ne dam Banju Luku i ne dam na nju, nastavio je Borenović.

-Banjoj Luci želim samo napredak, razvoj, uspjeh, da bude još prospetitetnija, bolja, uređenija, ljepša, da bude grad srećnih i zadovoljnih ljudi. Pobijedićemo režimlije koji ni od čega ne prezaju da naštete ovom gradu, ali i kvaziopozicionare koji jedino znaju da sipaju laži i budalaštine. Ujedinile su ih frustracije, smetaju im besplatni udžbenici, besplatni javni prevoz, besplatna legalizacija, uređena šetališta kraj Vrbasa… Naš motiv je napredak, a njihov je mržnja, rekao je Borenović.

-Ja ne kalkulišem, ne vodim tastatura ratove… ja sam čovjek koji uvijek oči u oči priča sa svojim sugrađanima i koji pred bilo koga može stati mirne savjesti. Tu sam, jer volim ovaj grad.  Zato sebe, u punom kapacitetu, dajem Banjoj Luci. Banja Luka – ZATO ŠTO MI JE STALO, zaključio je predsjednik PDP Branislav Borenović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име