BOLNICA BIJELJINA: Pacijenti iz Hercegovine oporavljeni, danas se vraćaju kući

Datum:

Share post:

Direktor bijeljinske bolnice prof. dr Zlatko Maksimović, zajedno sa kardiolozima i osobljem Odsjeka za kardiologiju ispratio je danas pacijente iz Hercegovine, koji su prije pet dana zbog infarkta miokarda helikopterskim tarnsportom dovezeni na liječenje u Bolnicu “Sveti vračevi” u Bijeljinu. 

Bilećanin Nikola Vukoje ima samo riječi hvale za kompeltno osoblje bijeljinske bolnice, jer kako kaže da nije bilo brze i stručne intervencije bijeljinskih ljekara, ko zna šta bi bilo. Danas kroz osmijeh kaže da se vraća svojoj porodici koja ga željno očekuje.

“Boravak u bijeljinskoj bolnici je bio odličan. Nemam nikakvu zamjerku za osoblje koje vrijedno radi svoj posao. Hvala svima, hvala direktoru vaše ustanove prof. Maksimoviću na svemu što je ovdje napravio i omogućio nama da se liječimo kod vas. Svako treba da dođe da vidi kako ovo ovdje funkcioniše. Čista desetka”.

Gojko Milidragović odlazi prezadovoljan iz naše ustanove i kaže da će svoje iskustva svima prenositi.

“Stigao sam ovdje u kolicima, nisam mogao da hodam. Ljekari su sve dali od sebe, sve je urađeno na vrijeme. Zahvalio bih se osoblju Kardiologije, direktoru bijeljinske bolnice, svima vama a osoblju najviše. Zahvalio bih se i mojim Trebinjcima, direktoru naše bolnice Nedeljku Lambeti i njegovom timu. Svima bih preporučio bolnicu u Bijeljini, da dođu ovdje i da se pregledaju. Stvarno ljudi rade svoj posao besprijekorno”.

“Našim pacijentima iz Hercegovine koji su ovdje uspješno izliječeni, želim puno sreće. Mi smo tu da pomognemo svim našim pacijentima, nekada sa područja naše regije, a sada sve češće i iz drugih krajeva Republike Srpkse”, poručio je prof. dr Maksimović. On se još jednom zahvalio trebinjskoj bolnici, Helikopterskom servisu Republike Srpske, ljekarima i osoblju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...