BOLNICA BIJELJINA: Jedna osoba pozitvna na COVID-19

Datum:

Share post:

Na području Bijeljine u protekla 24 časa, testirano je 19 uzoraka i muškarcu mlađe životne dobi, potvrđen je COVID19, tako da na dan, 25. jun, u bolničkom karantinu imamo ukupno tri lica, dva muškarca mlađe životne dobi koji su pod terapijom i jednu ženska osoba starije životne dobi, kojoj je i nakon retestiranja, potvrđen korona virus.

Do 25. juna, testirano je je ukupno 1.079 lica. U regionalnom Domu učenika, gdje su smještene osobe kod kojih je potvrđen virus korona i koje su bez simptoma, nalazi se 61 osoba, od kojih je 47 sa područja Zvornika, tri (3) sa područja Milića, tri (3) sa područja Bratunca, šest (6) sa područja Ugljevika i dvije (2) sa područja Bijeljine.

Apelujemo na građane da ne ignorišu prisutnost virusa korona u zajednici i da i dalje primjenjuju preporuke i savjete medicinske struke, a to su: obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru, dezinfekcija zatvorenog prostora, pojačana lična higijena, održavanje fizičke distance, ograničavanje rada svih poslovnih subjekata do 23 časa, te zabrana okupljanja više od 50 lica, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...