BOLNICA BIJELJINA: Do 9 časova 31. marta, nema novih COVID 19

Datum:

Share post:

Do 9 časova, 31. marta, na području Bijeljine i dalje je pet osoba sa potvrđenim COVID 19, a sve se odnosi na prvi klaster.
 

Od njih pet, tri osobe se nalaze u Domu učenika, jedna u kućnom karantinu sa maloljetnom djecom, a jedna osoba sa COVID 19 je u bolničkom karantinu i njihovo zdravstveno stanje je dobro.

Infektolog dr Aleksandra Radojčić je potvrdila da se u bolničkom karantinu nalazi još 10 osoba sa sumnjom na virus korona.

-Jutros, 31. marta, uzeli smo pet uzoraka koje šaljemo na analizu, tako da sa osam juče poslatih, očćekujemo 13 rezultata nakon analize u Institutu za javno zdravstvo RS", rekla je dr Radojčić. Pod higijensko-epidemiološkim nadzorom u kućnom karantinu ukupno je 75 osoba, a zaključno sa 31. martom, testirana je 41osoba. Pod nadzorom HES-a je 1. 041 osoba.

Iz Bolnice apeluju na građane da se pridržavaju savjeta ljekara i oduka nadležnih instotucija, a istovremeno obavještavamo pacijente koji ne prođu anketni upitnik na trijažnom punktu, a imaju uputnicu za bolničko liječenje, biće pregledani u bolničkom karantinu, gdje su obezbijeđeni uslovi za neophodne specijalističke preglede.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

Novi komentar

Komentara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...