Predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik, danas je prisustvovao Radnom sastanku aktivista SNSD u Bijeljini i svojim prisustvom pružio podršku kandidatu za Gradonačelnika Mikajlu Laziću i listi kandidata za odbornike u Skupštini Grada Bijeljina.

„ Danas je 113. dan, ulazimo u finiš kampanje, osjeća se pobjednička energija, osjeća se da je pobjeda blizu, da je pobjeda ispred nas. Ono što smo rekli prošli put, to ponavljamo i sada – hoćemo da zamijenimo politiku kukanja, politiku demagogije, da zamijenimo odgovornom politikom, politikom rezultata. Ja sam zahvalan predsjedniku na njegovoj podršci i svima njima koji nesebično podržavaju naš koncept koji se odnosi na sljedeće: Da manje dijelimo ovaj narod, jer je narod sit podjela i svih svađa. I da sarađujemo, da sarađujemo na prvom mjestu mi u Bijeljini i Semberija, zatim i sa republičkim institucijama, bez kojih Bijeljina i Semberija ne može da uradi nijednu veliku stvar. Još jednom, zahvaljujem se i svim ljudima koji nas podržavaju, koji podržavaju doktora Mikajla Lazića. Ja sam siguran da ćemo šestog da slavimo doktorovu pobjedu svi zajedno“, rekao je nosilac liste kandidata za odbornike SNSD Bojan Savić.

Kandidat za Gradonačelnika Mikajlo Lazić rekao je da je za njega danas zbog ove posjete predsjednika Republike Srpske.

„Današnji dan je za mene poseban zato što nas je obišao predsjednik Republike i dao podršku koju mi već osjećamo da u narodu imamo. Ovih prethodnih mjeseci, koliko se krećem među narodom, sve više i više uviđam da raste podrška, zbog čega sam jako zadovoljan i sretan. I narednih 15 dana ćemo učiniti da ta podrška bude još veća i ako Bog da 6. oktobra da slavimo i da malo Bijelinu pomaknimo u jednom boljem smjeru i da je ostavimo za nijansu bolju našoj djeci nego što je ona sada“, istakao je dr Lazić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име