Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić posjetio je danas pekaru „Bodaksko“ koja proslavlja pet godina uspješnog rada u ovoj podmajevičkoj opštini.
Perića je ugostio vlasnik Njegoslav Zagorac koji je istakao da je prezadovoljan u Ugljeviku i ocijenio odnos sa lokalnom upravom izuzetno dobar.
-Ovjde imamo objekat koji je odlučan a smatram da su i Ugljevičani dobili dobru ponodu od nas-rekao je Zagorac popularno nazvan Njego i zahvalio Periću za svu pažnju napomenuvši da je prije pet godina bio na puštanju objekta te da je i danas prisutan kao podrška.
Načelnik Ugljevika Perić izrazio je zadovoljstvo radom ove pekare i podsjetio da se iz lokalnog budžeta izdvaja podsticaj za otvaranje novih radnih mjesta.
-I u narednom periodu nastavićemo da stimulišemo sve one koji žele da rade u Ugljeviku. Vlasnik Zagorac uvijek kad je potrebno izađe u susret svima kojima je pomoć potrebna, na čemu sam mu jako zahvalan-poručio je Perić.
I Perić i Zagorac nisu krili oduševljanje prisustvom velikog broja djece danas na obilježavanju malog jubileja ove pekare.
Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име