Bijeljinsko udruženje mladih danas je obilježilo „Međunarodni dan mladih“, na košarkaškim terenima Radnika.

Program je zamišljen kao predstavljanje neafirmisanih mladih umjetnika iz Bijeljine.

Anđela Janjić, predsjednik organizacionog odbora udruženja, za portal Dešavanja u Bijeljini istakla je da na ovaj način žele dati prostor mladima da se prikažu svojim sugrađanima, a ujedno da skrenu pažnju na mlade talente.

„Bijeljinsko udruženje mladih ove godine prvi put obilježava Međunarodni dan mladih i u čast ovog dana naše udruženje organizovalo je večerašnju manifestaciju i ovo je prava prilika da se skrene pažnja i na probleme mladih širom svijeta. Naša procjena jeste da u gradu Bijeljina nedostaje više sadržaja za omladinu, naročito nedostaje kulturnih događaja gdje naši mladi i neafirmisani umjetnici imaju priliku da pokažu šta rade i čime se bave. Večerašnju manifestaciju zamislili smo kao niz nastupa naših mladih umjetnika i ja sam posebno zahvalna njima koji su odvojili svoje vrijeme da na pravi način predstave ono čime se bave. Na ovaj način želimo da obezbjedimo da njihovo umjeće bude viđeno i prepoznato“, rekla je Janjićeva.

Na večerašnjoj manifestaciji predstavili su se mladi umjetnici, odnosno Đorđe sa harmonikom, Ivona, Anđela i Valentina su svojim glasom uljepšale veče, dok je Dajana svojim recitacijama oduševila prisutne sugrađane. Mladi Cvijetin, pjesnik, večeras je predstavio svoju knjigu, Milica Mitrović se prezentovala kao režiser, dok su Marija Mirković i Jovana Jovanović predstavile svoje umjetničke slike.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име