BIJELJINSKI SOCIJALISTI UPUTILI VASKRŠNJU PORUKU JEDINSTVA (foto)

Datum:

Share post:

Aktiv žena i Aktiv mladih Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina organizovali su danas tradicionalnu akciju podjele vaksršnjih jaja i slatkiša ispred bijeljinske Biblioteke.

Predsjednica Aktiva žena Danijela Lakić rekla je da je ovo lijep povod za okupljanje i prilika da članice bijeljinskog Aktiva sugrađanima čestitaju praznik vaskrsenja Hristovog, praznik pobjede života nad smrću.

“Odlučili smo da povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa obradujemo naše sugrađane, a posebno najmlađe prigodnim poklonima. Ujedno želimo da podsjetimo na značaj okupljanja, porodičnih vrijednosti, kao i prenošenja tradicije i običaja na buduće naraštaje”, istakla je Lakićeva.

Akciji je prisustvovao i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina Nedeljko Jović, koji je čestitao Vaskrs građanima Bijeljine i poželio da praznične dane provedu sa najmilijima, u zajedništvu, dobrom zdravlju i lijepom raspoloženju.

“Neka vaskršnji dani budu nadahnuće za neki gest, mali znak pažnje za nekoga kojim ćemo usrećiti i drugoga, a najviše sebe. Neka Vaskrs svakome podari mir u duši, uspjeh i napredak, podstakne na dobro djelovanje, brigu za bližnjeg i novi početak”, poručio je Jović, koji je i potpredsjednik Socijalističke partije.

Srpska pravoslavna crkva proslaviće sutra najveći hrišćanski praznik Vaskrs kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: prvisrpski.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Ako rezolucija prođe u UN, nećemo poštovati to što se u njoj navodi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da, ako najavljena sporna rezolucija o Srebrenici bude usvojena u Generalnoj...

BANJAC: Srpski narod podiže glas protiv namjere da ga proglase genocidnim!

Srpski narod neće dati svoju slobodu, institucije, imovinu i Republiku Srpsku, poručio je predsjednik Narodne partije Srpske Darko...

MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Srpska nije rezultat genocida nego odbrane od genocida

Milica Đurđević Stamenkovski, narodni poslanik u Skupštini Srbije, rekla je da Trg Krajine nije večeras samo glavni gradski...

ČUBRILOVIĆ: Živjeće ovaj narod!

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović na velikom mitingu "Srpska te zove" poručio je da će srpski narod živjeti i...