BIJELJINSKI SDS NE ODUSTAJE od široke koalicije

Datum:

Share post:

GO SDS Bijeljina je pregovarao i pregovara sa svim strankama uključujući i SNSD o mogućoj širokoj koaliciji svih stranaka na lokalnom nivou potvrđeno nam je u ovoj stranci.

Centar okupljanja je podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika, kako bi se ostvarili razvojni planovi, a o svemu će, nakon sutrašnje sjednice Izvršnog odbora bijeljinskog SDS,  biti izvješteno i Predsjedništvo stranke, naglašavaju iz bijeljinskog SDS.

 

GO SDS pregovara sa svim strankama radi stvaranja široke kolacije čiji cilj će biti ekonomski razvoj i realizacija više od 24 projekta vrijednosti više desetina miliona maraka, koji će obezbijediti da Bijeljina i dalje bude grad koji se najbrže razvija u BIH.  Jedan od centara okupljanja je i podrška aktuelnom gradonačelniku.

Da li to znači da traju pregovori i sa GO SNSD?
Na pitanje da li se to kosi stavom Predsjedništva SDS, Predrag Jović visoki funkcioner bijeljinskog SDS i zamjenik Gradonačelnika, kaže da posljednoj odluci tog tijela nije imenom navedena ni jedna stranka sa kojom SDS ne želi ili zabranjuje razgovore o koaliciji na lokanom nivou.

Zasijedaće Izvršni odbor bijeljinskog SDS koji će ispuniti zahtjeve Predsjedništva….

TESTNA REKLAMA

Jović kaže i da je Predsjednik SDS MIrko Šarović sa saradnicim prisustvovao zadnjoj sjednici Gradskog odbora kada je usvojena odluka da se Mićić ponovo kandiduje za gradonačelnika i da ima odriješene ruke  u dogovarnu koalicija.

Jović naglašava da je Bijeljina grad u kojem se, pored velikih infrastrukturnih,  realizuje niz ekonomskih projekata čiji investitori su sa područja od Brčkog do Loznice i Zvornika, te da je aktuelni gradonačelnik pokazao sposobnost u planiranju razvoja grada. 

Buduću skupštinsku većinu će, kako je reako činiti sve stranke koje podrže izbor gradonačelnika i  napredak Semberije, a samo smanjenje partijskih sukobljavanja bi moglo dopriijeti jačanju i Bijeljine i Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...