Bijeljinski Radnik i zvornička Drina odigrali neriješeno (foto)

Datum:

Share post:

Prijatelјska fudbalska utakmica

Radnik i Drina odigrali neriješeno

Fudbaleri Radnika i Drine odigrali su neriješeno 1:1 u utakmici koje se odigrala u sklopu zimskih priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi RS. Ob tima nastupila su u kombinovanom sastavu, ali je Radnik ipak najbolјi utisak ostavio u prvom poluvremenu.

Bijelјinci su došli u vođstvo u 26. minutu. Akciju je započeo Nenad Srećković, sjajno je uposlio Dragana Došlu koji koji asistira Aleksandru Maksimoviću kome nije bilo teško iskosa sa lijeve strane savladati čuvara mreže Zvorničana Branislava Ružića – 1:0. Do kraja prvog dijela susreta Radnik je imao inicijativu ali se na odmor otišao sa minimalnom prednošću domaćina.

U drugom poluvremenu oba trenera izvršila su po nekoliko izmjena u sastavu, ali su gosti iz Zvornika u nastavku bili dosta konkretniji. Terensku Inicijativu Drina je iskoristila u 70. minutu Saša Perić je centrirao sa lijeve strane, lopta je uz pomoć vjetra preletila golmana Radnika Dalibora Mitrovića, zatim se od stative odbila pravo na nogu Sretenu Miloševiću kome nije bilo teško iz neposredne blizine pogoditi gol Radnika za 1:1. Do kraja susreta nije bilo izglednijih prilika na obije strane, pa je susret završen bez pobjednika.

RADNIK – DRINA 1:1 (1:0)

Strijelci: Maksimović u 26. minutu (Radnik), Milošević u 70. minutu (Drina). Stadion: Gradski vještačka podloga. Gledalaca: 50. Sudija: Bojan Mitrović (Bijelјina).

RADNIK: Lakić, Maletić, Rašević, Despotović, Maksimović, Danilović, Matković, Ristić, Došlo, Srećković, A. Vasić. Igrali su još: Mitrović, Paranos, Mehidić, Jokić, Josipović, Gavrić, Krstić, Odžaklić, Marić, Lošić. Trener: Velibor Đurić.

DRINA: Ružić, Beatović, Velјkić, Stanišić, Andrić, Tmušić, Kojić, Sušić, Perić, Blagojević, Milošević. Igrali su još: Jokić, Kovačević, R. Vasić, Ćulum, Hidić, Riđošić, Hajduković. Trener: Miodrag Jevtić.

Narednog vikenda Radnik će u trećoj provjeri ugostiti federalnog drugoligaša Gornji Rahić, dok će Drina u Bijelјini svoju drugu provjeru imati protiv Podrinja.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SVJEDOČANSTVA O STRADANJU SRBA: Knjiga „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ promovisana u Ugljeviku (foto)

U ugljevičkom Centru za kulturu večeras je promovisana knjiga  „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ autora protonamjesnika Nemanje Eraka i jereja...

VUČEVIĆ: Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku (foto)

“Mi doživljavamo Banjaluku kao naš grad. Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku i kada je teško. Nastavićemo...

BIJELJINA: Jahorina pobijedila Budućnost

Jahorina je u finalu plej-ofa šampionata Republike Srpske u drugoj utakmici pobijedila Budućnost u Bijeljini 78:59. Sada tim iz Pala...

VUČIĆ: Nisam optimističan po pitanju rezolucije o Srebrenici

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da je tokom današnjih razgovora sa zemljama azijsko-pacifičkog regiona...