BIJELJINSKI PREHRAMBENI AUTLET “DŽAMBO“ od 1. januara na NOVOJ LOKACIJI

Datum:

Share post:

Bijeljina je ove godine dobila prvu „Food outlet Jumbo” (Fud autlet Džambo) prodavnicu i tako i u ovoj sferi počela da prati savremene trendove u oblasti trgovine.

Koncept rada ove vrste prodavnica podrazumijeva prodaju artikala sa kraćim rokom trajanja po znatno sniženim cijenama.

„U Evropi i drugim razvijenim državama ovakve prodavnice su već decenijama vrlo popularne. Proizvodi sa kratkim rokom trajanja su jednako kvalitetni kao i ostali proizvodi, s tim da je cijena mnogo povoljnija. Kao i ostali marketi, i mi strogo vodimo računa da roba koju prodajemo ne bude isteklog roka trajanja, na šta nas, uostalom, obavezuju i zakonske odredbe“, rekao je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ vlasnik ovog autleta Jovan Pantić.

TESTNA REKLAMA

Prodajom robe sa kratkim rokom trajanja po nižim cijenama postiže se nekoliko efekata – socijalni, ekološki, ali i svojevrstan etički efekat.

Nakon nekoliko mjeseci rada, iz „Džamba“ poručuju da su Bijeljinci odlično prihvatili ovakav koncept posla i da rado kod njih kupuju.
„Posebno nas raduje činjenica da su nas sugrađani veoma dobro prihvatili, tako da možemo reći da smo zadovoljni dosadašnjim obimom posla. Naravno, uvijek može bolje, a, s obzirom da pomijeramo prodavnicu na prometniju lokaciju, očekujemo da u narednom periodu dobijemo više novih kupaca i da više Bijeljinaca sazna za nas“, poručuju iz „Fud autleta“.

Od 1. januara 2020. godine, „Fud autlet Džambo“ možete potražiti 100 metara niže od sadašnje lokacije, odnosno u Ulici Meše Selimovića 21 (mjesto sadašnje prodavnice „Copytrade“).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...