Bijeljinski biciklista nakon velikog pada pri brzini od 70 km/h: Hvala što brinete, sad sam bolje (foto, video)

Datum:

Share post:

Đorđe Kusupović, biciklista iz Bijeljine, koji je doživio pad na trećoj etapi biciklističke trke Beograd – Banjaluka, oglasio se na društvenim mrežama, gdje je napisao da je sada dobro u odnosu na ono kako je bio juče, te se zahvalio svima na podršci.

“Hvala vam svima što brinete za moje stanje. Kako je bilo, sad je dobro, samo sam ugruvan i oguljen sav”, naveo je Kusupović.

Nažalost, kako je dodao, nije mogao nastaviti dalje zbog velikog pada u kojem je učestvovalo više od 60 biciklista pri brzini od 70 km/h.

“Hvala vam svima na podršci od srca”, naglasio je Kusupović.

Podsjetimo, nakon ove dramatične nezgode, na etapi od Doboja do Prijedora, na lice mjesta izašlo je više ekipa Hitne pomoći.

Neki biciklisti su lakše, a neki teže povrijeđeni, pa je tako u Urgentni centar UKC RS u Banjaluci primljeno sedam učesnika, a kako su juče rekli iz te zdravstvene ustanove, svi su van životne opasnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...