Bijeljinska Gimnazija je proslavila i ispratila još jednu generaciju uspješnih gimnazijalaca koji su poslednje četiri godine dostojno držali titulu najboljih.

-Pokazali su da imaju srce, marljivost, ali i sposobnost za timski rad. Svi smo čuli za njih jer njihov rad odjekuje sam za sebe. Donijeli su nam nebrojeno radosti i ponosa. To su đaci koji su svim svojim postignućima na nastavi, ali i na takmičenjima različitih nivoa pokazali da je njihova želja za znanjem ogromna i Gimnaziju učinili ponosnom. Gimnazija to ne zaboravlja, stoga je red da im se srdačno zahvalimo, izjavila je Olivera Srevanović, direktor Gimnazije “Filip Višnjić“ Bijeljina.

Za ostvaren izuzetan uspjeh u vannastavnim aktivnostima i promociji Gimnazije nagrađeni su: Marko Ristić, Nataša Borovina, Mihajlo Stevanović, Nada Petrović, Viktor Blagovčanin i Jovan Jevtić.

Nosioci Vukove diplome: Nikol Vidaković, Radojka Ristanović, Aleksandra Golić i Jovana Tomanić.

-Kao kruna svečane dodjele diploma, trenutka kada ispraćamo naše vukovce i đake koji su učinili toliko toga za našu školu, učestvovali u projektima, predstavama, konkursima i svemu tome dali svoj doprinos, imamo čast da proglasimo učenika generacije. O njemu drugari imaju samo riječi hvale. Druželjubiv, duhovit mladić sa kime je bilo zaovoljstvo ići u razred i školu. Profesori na pitanje ko je Nedeljko kažu- beskrajno vrijedan, posvećen i kulturan mladić. To su te osobine koje krase gimnazijskog učenika generacije, saopštila je direktor bijeljinske Gimnazije.

-Dragi prijatenji naše škole, željeli su da budu dio naših gimnazijskih priča i nagrade naše najuspješnije gimnazijalce. Zahvalićemo se fondaciji Stojanović koja je svojim dobročinstvom i nesebičnošću dugo godina nagrađivala najbolje učenike naše škole i bila podstrek i mjerilo vrijednosti i uspjeha na putu duha i vrline generacija učenika naše škole, gospodinu Ljubomiru Periću koji je darovao laptop učeniku generacije, kompaniji Sport Visiom koja je donilara vaučere svim nagrađenim i kompaniji MG MONT na divnim knjigama koje su poklonili našim gimnazijalcima, rekla je Olivera.

-Svečanu akademiju u čast naših najboljih pripremile su profesorice Nataša Mitrović i Jovanka Živanović, sa našim daleko poznatim voditeljima Natašom Borovinom i Markom Ristićem, zaklučila je direktor bijeljinske Gimnazije Olivera Stevanović

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име