Aleksandar Janjićić

Bijeljinska bolnica je u respektabilnom sastavu došla na Kongres kardiologa koji se održava u Trebinju gdje će tokom dva kongresna dana svako imati svoju sesiju i predavanja.

Osmi kongres 34. Ogranka Američkog koledža kardiologa za Srbiju i Republiku Srpsku “PRACSIS” organizuju Udruženja kardiologa iz Republike Srpske i Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i socijane zaštite Republike Srpske.

-Kardiologija naše bolnice posljednjih godina značajno napreduje. Nije to slučajno, s obzirom da su kardiovaskularna oboljenja najčešća oboljenja na svijetu i nije slučajno da smo došli u Trebinje s obzirom na to da imamo značajan broj pacijenata iz Hercegovine, saopšteno je iz bijeljinske bolnice.

U organizaciji Udruženja medicinskih biohemičara Republike Srpkse u Trebinju se, od 1. do 4.juna, održava 19.Simpozijum medicinskih biohemičara, sa međunarodnim učešćem .

U Bolnici “Sveti Vračevi posljednjih godina značajno se ulaže u biohemijsku laboratoriju.

-Ulaganje u biohemjsku dijagnostiku se isplati, jer donosi brojne benefite. Pravovremena i tačna dijagnostika je veoma bitna radi daljeg liječenja, a nema većeg bogatstva od zdravlja našeg čovjeka, naše nacije. Čestitamo organizatorima na izboru grada gdje će učesnici Simpozijuma spojiti lijepo i korisno, kaže se na kraju saopštenja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име