Bijeljinka Sofija Stojanović – Edukativni materijal “Sunce“ za najmlađe (foto)

Datum:

Share post:

Dvadesetosmogodišnja Bijeljinka Sofija Stojanović, diplomirani profesor razredne nastave, student master studija i student završne godine smjera predškolsko vaspitanje i obrazovanje posjeduje veliko iskustvo u radu sa djecom različitih uzrasta.

„Imam iskustvo u radu sa djecom od deset mjeseci, pa do deset godina. Već deset godina uspješno vodim i svoj mali bisnis izrade i prodaje nakita i unikatnih poklona. Sve je to rezultat ideje izrade edukativnog materijala za djecu. Razmišljala sam kako spojiti svoju kreativnost i privatni posao, sa strukom i znanjem i ovo mi se učinilo kao idealna prilika“, rekla je Stojanovićeva za portal Dešavanja u Bijeljini.

Edukativno kreativne kartice SUNCE su osmišljene i urađene po principima „montesori pedagogije“. Predstavljaju realnu sliku opštih pojmova iz svih oblasti – predmeta i živih bića koja nas okružuju i tako djeci omogućavaju lakše učenje kroz igru, vježbaju pažnju, stimulišu govor, definišu pojam klasifikacije, jasno otkrivaju interesovanja djeteta, razvijaju jezik.

„Kartice su plastificirane i jako kvalitetne, što garantuje korišće nje iznova i iznova. Dimenzije su prilagođene svakodnevnoj upotrebi i generalno dječijim ručicama. Rade se po narudžbi i prema interesovanjima djeteta, što znači da možete poručiti oblast koju želite. Moj cilj su zadovoljna i srećna djeca, koja su do svojih saznanja o svijetu koji nas okružuje došla prirodnim putem i svojim zaslugama, a mi smo tu da ih ka tome samo usmjerimo“, objasnila je Stojanovićeva.

Za sada su u ponudi samo kartice, ali je u pripremi mnogo materijala, kao što su interaktivne knjige, radni listovi i tako dalje. Edukativno kreativne kartice za sada možete pronaći na instagram stranici „ekm.sunce“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....